|

Sociale leven van 42% van astmapatiënten beïnvloed door astma.

Uit Brits onderzoek blijkt dat 42% van alle astmapatiënten door hun ziekte minder naar feestjes gaan, minder vrienden hebben en meer opzien tegen deelname aan het sociale leven.

Vind jij het ook lastig er een sociaal leven op na te houden vanwege je longaandoening? Het longforum is daarom een twitterpoll gestart voor astmapatiënten. Stem ook! http://twtpoll.com/cwav3x
Deelnemen aan de poll is geheel anoniem en helpt ons om een goed beeld te krijgen van het sociale leven van astma patiënten.

Astma en vrienden

astmapatiënt-feest-airmagazineWij van Air willen graag weten wat astma precies met je doet op sociaal vlak. Hoe beperkt het je? Doe je alles gewoon, zoals gezonde mensen? Zeg je snel nee tegen uitnodigingen omdat je al weet dat je te moe zult zijn voor een verjaardag, het heel benauwd gaat krijgen in de bioscoop, of je de dag na de afspraak vroeg op moet en je je rust nodig hebt?

Ga je enthousiast op iedere uitnodiging in, maar heb je snel spijt als je een astma aanval krijgt? Of is je sociale leven stil komen te staan door je astma?

Mail je reactie naar Air Magazine health@airmagazine.nl wij zijn erg benieuwd naar wat andere astma patiënten meemaken!

Posted by on januari 13 2011. Filed under Health, Health news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Sociale leven van 42% van astmapatiënten beïnvloed door astma.”

  1. daarom was het antirookbeleid in horecagelegenheden ook zo een verademing voor veel astmapatiënten. Eindelijk een zaterdagavond uit zonder de hele zondag aan het zuurstof te moeten liggen. Helaas wint de verslaving het nog steeds van het verstand en wordt er niet tot nauwelijks gehandhaafd door de overheid.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021