|

Hooikoorts tip: Rij gezond

Het hooikoorts seizoen is in volle gang! Waarschijnlijk heb je knalrode ogen, ben je te moe om te fietsen, zie je als een berg op tegen een bezoek aan de supermarkt en heb je een geïrriteerde keel van de pollen.

Astma door onbehandelde hooikoorts

Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je hem niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie. Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks , leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en fijnere zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!volkwagen-pollenfilter0hooikoorts

Veiliger autorijden met pollenfilter

Fietsen is natuurlijk gezonder, maar voor sommige afstanden is de auto pakken nou eenmaal het handigst. Voorkom een terugkerende helse tocht naar je volgende klant waarbij je je afvraagt waar opeens die traanogen vandaan komen en hou je ramen dicht. Waarschijnlijk had je dát zelf al bedacht, maar wist je al dat je nog fijner rijdt als je een pollenfilter in je auto plaatst? Sommige auto’s zoals Volkwagens hebben standaard een pollenfilter, waardoor je nooit meer snotterend met je eyeliner op je wangen op je werk aankomt.

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 21 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021