|

Een mooi en koel hotel bij Eindhoven

Waar kun je deze enorme warme zomer van 2020 in eigen land ontvluchten? Hotel46 in Wintelre bij Eindhoven is perfect als je allergisch bent voor huisstofmijt,koel, schoon en centraal gelegen.

hotel46-huisstofmijt-astma-allergie-overnachten

Hitteplan

Om de hitte te ontvluchten heb ik een paar nachten in het mooie  Hotel 46 in Wintelre bij Eindhoven overnacht. De kamers zijn er redelijk ruim en hebben allemaal een terras of balkon. De onderste verdieping, waar ik verbleven ben, is in de kelder gelegen en heeft een terrasje in de schaduw. De kamers zijn heerlijk koel  en schoon en met de airco constant aan hebben we van een perfecte 20 graden kunnen genieten. Ideaal om bij te komen na een dag in de warmte!

Hypoallergene hotelkamer

Als je zoals ik een ernstige huisstofmijtallergie hebt is het erg lastig een hotel te vinden waar je niet ziek, opgezet en benauwd van wordt. Alle kamers in Hotel46 hebben een gladde vloer en hoofdeinde en gladde gordijnen. Er ligt wel een kleed, maar dat halen ze vantevoren voor je weg als je bij het boeken doorgeeft dat je allergisch bent. Huisdieren zijn er verboden, wat echt een zegen is als je net als ik allergisch voor dieren bent.

Voedselallergie en overnachten

Helaas ging er qua voedselallergie wel het een en ander mis bij mij, maar als je allergie simpeler en niet zo sterk is ( ik kan niet tegen de geur van kiwi’s) is het best te doen denk ik.

hotel46-huisstofmijt-astma-allergie-overnachtenHotel46 Wintelre

In het hotel kun je (elektrische) fietsen huren. Je boekt al een kamer bij Hotel46 vanaf een euro of 70 en je kunt gratis parkeren. Binnen 20 minuutjes zit je in Eindhoven, waar je Strijp -S kunt aandoen, maar ook Valkenswaard en Roermond zijn leuk om te bezoeken.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt help je mee alle informatie over astma en allergie online te houden en steun je Airmagazine

Posted by on augustus 17 2020. Filed under travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021