|

Heerlijke wijn tips voor tijdens de feestdagen

Wist je dat het drinken van wijn er voor kan zorgen dat je extremer reageert op iets waar je allergisch voor bent en dat je van de wijn an sich veel last kan hebben, bijvoorbeeld door een allergie voor sulfiet?

barefoot-kerst-klMousserende wijn van Barefoot

Ik ben een van de mensen die weleens op wijn reageert. Gelukkig weet ik inmiddels wel welke wijn ik wel met een gerust hart kan drinken, zoals bijvoorbeeld de rosés en witte wijnen van Barefoot. Ik maakte een tijdje terug kennis met de Crisp white en Perfectly pink van het Californische merk Barefoot , vooral de Barefoot refresh wijnen zijn erg lekker en feestelijk. De wijnen zijn wat zoetig, goed betaalbaar en ik voel me er nooit ziek door.  Ik koop de Barefoot wijn gewoon bij  de Plus, maar Jumbo verkoopt het merk ook.

Lees ook: Wijn smaakt nog beter met de glazen van Leerdam

Benauwd van wijn

Heb je weleens last van wijn? Omdat rode wijn het meeste sulfiet bevat, is het het verstandigst om voor rosé of wit te kiezen.  Reageer je erg op sulfiet, dan kun je ook eens sulfietvrije wijn proberen! Die shop je bijvoorbeeld lekker online bij By the grape.

Alcohol zorgt voor extreme reactie

Handig om met de feestdagen rekening mee te houden! Alcohol zorgt er voor dat de frietjes die normaal voor een klein beetje een opgezette buik zorgen en de amandelen waar je altijd ietsje benauwd van wordt een groter effect op je hebben. Wil je genieten van je kerstmis? Hou je dan streng aan je dieet of blijf van de wijn, port of champagne af. En zorg er natuurlijk altijd voordat je genoeg antihistamine in huis hebt.

Dit artikel bevat een affiliatelink. Wanneer je deze gebruikt steun je Airmagazine .

Posted by on december 23 2015. Filed under Food, Food for thought. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021