|

Originele Valentijnscadeaus

Bij Valentijnsdag denken de meeste mensen aan beertjes en roze hartjes, maar het is vooral de dag van de liefde. En liefde betekent toch vooral dat je jezelf regelmatig wegcijfert en met liefde geeft, zoals we bij Pay it forward al schreven.Vandaag wat meer ideetjes voor een echt Valentijnscadeau dat je partner echt leuk vindt.

valentijnsdag-astma-allergie
Spareribs ipv sashimi

Samen houden jullie enorm van sushi en dat eten jullie dan ook geregeld in een van de de all-you-can-eat tenten die Nederland rijk is. Maar nooit gaan jullie samen voor de  spareribs, dus nu is je kans om zijn dag onvergetelijk  te maken. Je kunt natuurlijk ook thuis eten, maak zijn favoriete broodjes hotdog of biefstuk of laat de bezorgbeer langskomen.

valentijnsdag-astma-allergie
Middag naar het Museum

Vrouwen en schoenen zijn een onafscheidelijk duo.
In de Kunsthal in Rotterdam is het design van de damesschoen vanaf 1900 te bekijken van Blahnik tot Louboutin. De expositie heet “S.H.O.E.S. Over hoge hakken en echte liefde”.

Living Dinosaurs
Langs een Brontosaurus lopen of een Eoraptor in de ogen kijken: de expositie Living Dinosaurs geeft een indruk van het leven van dinosauriërs vanaf hun allereerste moment van bestaan miljoenen jaren geleden. De expositie is van 7 februari tot en met 15 juni 2014 te zien in het voormalig postkantoor aan de Rotterdamse Coolsingel.

Liam Hemsworth of Laura Prepon op je scherm
Thor, Duke Crocker , die vrouw uit Orange is the new Black of Harry Styles; iedereen heeft wel een acteur, actrice, zanger, of celeb die hij of zij  bijzonder leuk (lees lekker) vindt. Stuur je partner eens een wallpaper, foto voor een beginscherm of screensaver. Er is genoeg moois te vinden.

valentijnsdag-astma-allergie
Trendy  maar stiekem niet zo mooi

Je weet alweer een tijdje dat je oogappel dolgraag neon oranje lippenstift, de kleur voor de zomer 2014, van Dior, YSL, Fendi, wilt hebben. Gewoon kopen! Ook al is het duidelijk niet jouw smaak. Hij praat al weken de oren van je kop af over dat WK in Brazilië en hoe Nederland moet spelen. Geef hem dan alvast een mooi T-shirt van oranje. Zeker weten dat jullie het perfecte setje in de finale zullen zijn.

valentijnsdag-astma-allergieVoor je Valentijn is niets te gek. Verplaats je eens goed in je partner en je zult zeker iets leuks verzinnen waar volgend jaar nog over gepraat zal worden.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on februari 8 2014. Filed under Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021