|

Waarom je in Duitsland moet gaan shoppen

Bocholt, Kleve en Dusseldorf zijn leuke plaatsen om te shoppen. Duitsland is erg voordelig qua brandstof, haarverf, deodorant en er het is de place to be als je van bakken houdt.

Goedkoop winkelen in Duitsland

Als je bij de grens in de buurt woont, dan weet je het wel: in Duitsland kun je onwijs leuk shoppen. En nog een voordeel; een heel aantal artikelen zijn er ook nog eens een stuk goedkoper! Wij van Airmagazine hebben onze favorieten op een rijtje gezet.
black-candy-loreal-casting-nieuw

Haarkleuring en limited edition make- up

Als je in Duitsland gaat winkelen, neem dan ook eens een bezoekje aan de lokale drogist. Haarverf van de bekende merken kun je er tot wel de helft goedkoper kopen, en ook op artikelen als deodorant kun je aanzienlijk besparen. Daarnaast kun je ook zien wat er volgend jaar op de Nederlandse markt komt, Duitsers lopen vaak voor met allerlei drogisterijspullen.

Engelse boeken

Boeken zijn in Duitsland ook een stuk voordeliger, maar dan moet je of Engels of Duits kunnen en willen lezen. Waar je in Nederland makkelijk 15 euro voor een Engels boek betaalt, betaal je in Duitsland vaak 8 tot 10 euro.

Drank & bakmixen

Een bezoekje aan een Duitse supermarkt is altijd de moeite waard. Zeker als je het leuk vindt om andere dingen te proberen. Duitsers zijn niet voor niks Bourgondiërs en houden van lekker eten en drinken. Dat zien je dan ook zeker terug in de supermarkten. Hele stellages aan bakmixen en ingrediënten en grote schappen vol sterke drankwat- goedkoper-duitsland

Speelgoed

Merkartikelen als LEGO, Duplo, Playmobile en Barbies zijn in Duitsland een stuk goedkoper.
Kortom; ga eens een dagje in Duitsland winkelen, of sterker nog; maak er een weekendje weg van, bijvoorbeeld naar München, een van mijn favoriete Duitse steden waar ik eerder een artikel over schreef.

Posted by on januari 16 2014. Filed under Infotainment, Media/Infotainment, Nader onderzocht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021