|

Backstage: The good the bad the ugly

Eerst het slechte nieuws
Het jaar begon met niet zulk leuk nieuws: Tommy’s girl heeft het zo enorm druk met haar werk als ontwerpster dat ze Air verlaten heeft. En dat vind ik super jammer.

The Good
Het beste nieuws van het jaar nu al ja is toch wel dat mijn Xolair medicijnen vergoed blijven, want ze zijn onbetaalbaar. Zonder mijn Xolair injecties ben ik gedoemd achter de geraniums te zitten, dus  toen na inspanningen van o.a. het Astmafonds bleek dat ik  iedere twee weken mijn powershots zou blijven krijgen was ik dolgelukkig.

Een horde aan Air-girls verscheen. Eindelijk ontmoette ik Karen in het echie.  Behalve een enorm gezellige middag waarbij we het personeel van van de Bagels & Beans tot wanhoop dreven ( “Een glutenvrije bagel met kaas en een gewone bagel  met BLT zonder kruiden graag…) leidde dat ook tot een leuke nieuwe schrijfster… Ank, Karens moeder deelt voortaan haar favoriete glutenvrije, tarwevrije en koemelkvrije recepten en food tips met je.

Ik bezocht voor het eerst het super stylish restaurant Dauphine, daar ontmoette ik Danielle Smit, Air -girl pur sang. Wat een leuke meid! Ze is mooi, slim, leuk, ambitieus en heeft een sprookjesachtig leven (Twee nieuwe longen voor kerst krijgen, need I say more? ) Ennn…ze gaat tweewekelijks fotobloggen op Airmagazine. De eerste blog heb je al kunnen zien.

Ook Bianca Coster( Ja, we hebben er twee) en Sarah versterken ons team inmiddels. Bianca werkt in de mode en gunt je een kijkje achter de schermen in haar wereld van events en fashion. Sarah is 16, zit in 5- vwo en heeft net als Daniëlle taaislijm ziekte. Welkom ladies! Ik heb ze nog niet allemaal persoonlijk ontmoet, maar ik kijk er naar uit!

The Ugly
Het regende uitnodigingen voor de Amsterdam Fashion Week .   En daar moesten we bij zijn! Iedere dag hadden we minstens twee uitnodigingen voor shows. En ik…. ik werd via sms, mail en whatsapp op de hoogte gehouden terwijl ik doodziek op de bank lag. De mooiste foto’s, leuke artikelen en enthousiaste berichten stroomden binnen terwijl ik mijn prednison/ penicilline cocktails nam, met een scheutje dampo. Acute bronchitis en longontsteking, i.c.m. met mijn astma en immunotherapie is  geen pretje. Ruim twee weken verder is boodschappen doen nog steeds een uitdaging en kom ik amper van mijn bank af. En niemand die kan vertellen wanneer het over is…

Gelukkig heb ik een iphone en apps als Pixlromatic, Snapseed en Instagram, dus kon ik tussen het slapen door  foto’s maken en bewerken. Van mijn nieuwe kersenbloesem,  mijn verjaardagscadeau, sneeuw op mijn balkon, mijn prednison, mijn havermoutpap… alles wat zich in mijn huis bevond.The sweetest thing
Vriendlief kwam met de net uitgebrachte cd van Amy aanzetten, zo tof!
Eva, net een dag terug in Nederland, kwam alweer met een shoptip in Rotterdam. Zo vond ik een limited edition Chanel lakje voor maar 10 euro.
En vaak, heel vaak was ik thuis ( immunotherapie  is zo vermoeiend)om te genieten van mijn home sweet home. Met zelfgemaakte lampen van vriendlief, een lekkere nieuwe bank en veel online series. Cocoonen to the max! En over twee weken is het ergste leed qua immuno geleden en hoop ik weer wat meer energie te hebben.Meer foto’s zien? Mijn instagram kun je volgen op @fstip.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 7 2012. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Backstage: The good the bad the ugly”

  1. dit vind ik leuk om te lezen :). Fijn dat het goed gaat met Airmagazines, en de nieuwe schrijfsters lijken me allemaal topmeiden.
    Vraagje: bij je Instagram foto’s; die foto links beneden (met die 4 foto’s) met dat plastic konijntje, wat voor poppetje is dat?

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...