|

De jeanskast van een freelance designer

air magazine-tommy-hilfiger-mode-ontwerpsterDat ik een hele grote stapel denims in mijn kast heb liggen, hoeft nog niet te betekenen dat ik al mijn jeans ook allemaal regelmatig draag. Ik heb namelijk de nare gewoonte om vooral naar mijn favo’s van het moment te graaien. En soms, heel soms is dat niet de meest verstandige keuze….

Stapels vuile was
Op dit moment liggen bovenop de enorme stapel namelijk vooral destructed en dirty washings. Je weet wel, van die broeken waarvan het lijkt alsof je ze al eeuwen draagt, eigenlijk nooit in de wasmachine stopt en waar de gaten ingevallen zijn. En laten dit nou juist de denims zijn, waar ik het diepst voor in mijn buideltje heb moeten tasten. Het is nu eenmaal ‘in’. Niet dat ik met alle modegrillen meeloop hoor, eigenlijk helemaal niet zo. Maar mocht er eentje voorbij komen die in het plaatje Tommy’s Girl past, dan ga ik daar met alle liefde in mee.

Jeans voor oma
Dat het niet altijd even verstandig is om zomaar van de stapel te graaien, kwam ik van het weekend maar weer eens achter. Een onverwacht bezoekje aan mijn Oma deed me beseffen dat het misschien best slim is om, zoals je dat vroeger had, een stapeltje ‘zondags-kleren’ in de kast klaar te leggen. Mijn Omaatje is gelukkig inmiddels wel wat van me gewend. Zo heeft ze ook een foto van mij op een tafel dansend met haar achterkleinkinderen hangen. Het waren meer mijn ooms die totaal in shock het toch niet konden laten om een opmerking over mijn damaged jeans te maken. Zich vooral afvragend of ik wel genoeg geld verdiende met dat freelancen.

Zondagse plank
Inmiddels heb ik dan dus ook een plank vrij gemaakt in mijn kast. Een plank die vanaf nu af aan door het leven gaat als ‘zondagse-plank’. Niet te verwarren met mijn al bestaande zondags-plank, vol met lounging-ik-heb-geen-zin-om-me-aan-te-kleden-kleren. Nu nog bedenken wat er op gaat…

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 14 2011. Filed under Real life, Real life/Future, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel