|

Glamour Denim Dive

Glamour organiseerde samen met jeansmerk Replay voor het eerst een Denim Dive, op het strand van Blijburg. Nancy Mons werd eerste en won daarmee een reis naar Ibiza. Ik was er ook bij, lees je mee hoe het mij verlopen is?

Hallo, ik ben Merel en absoluut niet sportief..Zo, dan is dat hoge woord er uit. Ik wilde wel mee doen, altijd leuk om met iets geks mee te doen en in dit geval ook nog eens voor het goede doel. Als deelneemster zou je een nieuwe Replay jeans krijgen, en je oude jeans ging naar het goede doel. Ik blij, zij blij.

Airmagazine-Glamour-DenimDive-01

Even opwarmen

Er moest natuurlijk iemand met mij mee naar de Denim Dive, gezien ik niet in het water ga rennen inclusief mijn nogal dure spiegelreflex. Dus vroeg ik een lieve huisgenote van mij mee en maakte zij vandaag de meeste foto’s. Zoals je ziet was het nog heerlijk zonnig en dit was toch echt al laat op de dag. Als deelnemer kreeg ik een grijs t-shirt (welke ik nu nog steeds vaak draag want hij zit zo lekker), en het rugnummer zat al achterop gespeld. Nummer 107 it is.

Omdat het zo zonnig was ging ik meteen aan het water, wat trouwens in zo’n mooi flesje zat. Helaas heb ik het flesje weg gegooid, want ik wilde hem eigenlijk bewaren. En verder deden we nog even opwarmen door in het zonnetje te zitten op het dijkje van het strand.

 

Airmagazine-Glamour-DenimDive-03

Duiken met 100 deelneemsters

Aan de Denim Dive mochten 100 lezeressen mee doen. Er zouden dus 100 broeken naar het goede doel gaan na de dive. Paswerk.nl geeft nieuw leven aan de oude jeans door er kussens en bekleding van te maken.

Airmagazine-Glamour-DenimDive-06

Ook ik ging dus het water in met een oude jeans, jippie was die 12 kilo afvallen ergens goed voor. In een grote groep stonden we klaar op het strandje. Na een introductie door Tess Milne mochten we gaan rennen. Voor de winst ging ik niet, hallo ik ben dus niet sportief. Zolang ik maar niet laatste werd was ik tevreden. Na enkele meters in het water viel ik al om en zwemmen was niet de beste oplossing. Dus opstaan in natte kleding en verder ploegen door het zware water. Om een roze boei heen, die ondertussen al door allerlei meiden was verplaatst en stiekem niet heel eerlijk meer omheen werd gerend. Ik kwam dan niet als eerste aan, dat werd Nancy Mons, maar ook niet als laatste.

Airmagazine-Glamour-DenimDive-07

Door te winnen mocht Nancy (degene met bril) ook nog eens naar Ibiza, hoe geweldig is dat! Thank you Glamour en Replay.

Na dit alles kregen wij een grote tas incl. onze nieuwe jeans en een droog t-shirt. Mijn nog half natte benen wurmde ik in m’n jeans en daarna genoten we van een heerlijke bbq en hapjes bij het kampvuur.

Airmagazine-Glamour-DenimDive-08

Nu in de nieuwe Glamour

Een foto verslag van het event staat nu ook in de nieuwste Glamour van September. Welke voor maar €2,99 aan te schaffen is.
Ik heb super genoten van het event. Weer iets anders dan de Stiletto run wat Glamour al eerder zo goed had bedacht.

Airmagazine-Glamour-DenimDive-09

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on augustus 20 2014. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid