|

Des gooit alles in de opruiming

airmagazine-on-air

Ik heb geen kledingkast. Lang verhaal, laten we het er maar ophouden dat LOML en ik daar een klein meningsverschil over hadden. Dus kozen we voor kledingrekken.

des-on-air-uit de kastGemak siert de mens, nietwaar? Je koopt er een stuk of vier bij de Ikea, zet ze in elkaar, hangt er vooral niet teveel kleren aan in verband met helling gevaar naar rechts of links en klaar.

Enfin. je snapt natuurlijk wel dat die nette rij met jurkjes gecategoriseerd van geel, naar rood, lichtblauw, turkoois, donkerblauw en mint( Niet te geloven dat ik zoveel blauwe jurkjes had) en de colbertjes en broeken er nu anders bij liggen. Dat begint op die ochtend dat je niet weet wat je aan moet doen. En dat je alle jurkjes woest van de hangers trekt en door de kamer gooit. En ja, na werk heb je wel wat beters te doen dan je rokjes op te vouwen (Oprah Winfrey kijken).

Dus de stapel jurkjes en rokjes op de grond werd steeds hoger. Toen zelfs mijn zusje, één van de grootste sloddervossen van het decennium,  “Jeutje” zei, wist ik genoeg.

Dus vertoefde ik afgelopen zondag in de kledingkamer. En ruimde ik op.
Zomerjurkjes.
Winterjurkjes.
LBD ’s.
lievelingsjurkjes in een maat waarvan ik hoop er ooit nog in te kunnen passen. (Maar die hoop laat ik langzaam varen.)
Jurkjes die ik alleen kan dragen met een strapless bh (Which reminds me, koop een strapless bh, Des.)

En broeken;
Groene skinny jeans met gat in kruis, maar waarvan het zonde is om hem weg te gooien omdat ie tachtig euro heeft gekost.
Baggy jeans.
Skinny jeans, maar dan erg skinny.
Skinny jeans, maar gewoon skinny.
Gewone spijkerbroeken, niet te categoriseren.

Toen ik klaar was met mijn, wat ik dacht, perfecte manier om te categoriseren hing ik alles weer aan het rekje.

Als iemand behoefte heeft aan een groene skinny jeans met een gat in een kruis, die doe ik weg. Maar mijn  lievelingsjurkje houd ik toch.
Je weet maar nooit!


Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 7 2011. Filed under Des on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Des gooit alles in de opruiming”

  1. Ik weet dat het als columnist zo totaal nietszeggend is als een lezer roept: ‘O, zó herkenbaar!’ Maar eh… echt. Zó herkenbaar dit. :-p Die broek met dat gat erin heeft een tweelingzus die in mijn kledingkast woont (sorry Des, ik heb wel een echte kast).

    O ja. En natuurlijk ook weer heerlijk oer-Des-iaans leuk beschreven. :-D

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021