|

Moodboard maken en meer medicijnen

Regelmatig gun ik je een kijkje in mijn leven. Friends, studie, ziekenhuisbezoekjes en binnenkort mijn verblijf in Davos.

ziekenhuis-davos

Het is april en de klok heeft de zomer in de bol. Buiten is het saai, de bomen lopen een seizoen of twee achter.. ‘t lijkt net herfst! Sinds veertien  maart leef ik achter de voordeur. Op vijftien maart had ik bijna een ziekenhuisopname te pakken. Gelukkig stuurde mijn longarts mij – voor de derde keer dit jaar – met een prednison afbouwkuur naar huis.

boeken-tip-2013“ Een kleinigheidje van mama: F NISH TH S B  K door Keri Smith”

 

Afgelopen week stond ik bij de apotheek te wachten. Het doosje met de nieuwe aerochamber lag voor mijn neus en het viel mij iets niets was aan het doosje.
Het doosje maakte mij blij!

voorzetkamer-vaatwasserNu denk je vast: “Charis, doe is even normaal.. Het is maar een doosje! Wat kan daar bijzonder aan zijn?” Hah, je hebt gelijk, misschien overdrijf ik een beetje. Even een vraagje: hoeveel tijd steek jij in het schoonmaken en houden van alle voorzetkamers, opzetstukjes en dergelijke? Veel? Dat dacht ik al.

Om een lang verhaal kort te maken en jou en jouw lijden te verlossen:
DE AEROCHAMBER KAN IN DE VAATWASSER! HOEZEE! Ja, dit maakte mij echt heel blij (:

vergoeding-astma-apotheek“  instagrammen tijdens het wachten bij de apotheek”

Een paar weken geleden had ik zoveel zin om te strijkkralen, dat ik het gewoon ben gaan doen. Op het Pinterest heb ik naar leuke vormpjes gezocht en een moodboard gemaakt.  Ik houd van knutselen. Hier kan ik echt mijn ei in kwijt. Het snorretje  ‘the moustache’ vind ik erg leuk! Het is simpel te maken en je kunt er leuke dingetjes mee doen. Je kunt er bijvoorbeeld een touwtje door rijgen en er een snorretjes ketting van maken!

boekentip-man-uit-raam“ Boekjestip:‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’”

lactosevrij-alproHet leven is zo leuk, er is zoveel te beleven en ik wil zoveel tegelijk.. Vaak weet ik niet van stoppen, wil ik niet ‘opgeven’ en ga ik bewust mijn grens voorbij. Ik gun mijzelf, mijn lichaam, geen rust. NIET SLIM! Inderdaad..

leven-met-astma-airmagazineOp 20 mei vertrek ik voor drie maanden naar het Nederlands Astmacentrum Davos. Hier ga ik ga goed uitrusten, op afstand – via skype – mijn opleiding volgen en aan mijn conditie werken. Het wordt een bikkelen. Ik kijk er een beetje tegenop, maar ik weet dat het niet voor niets zal zijn!

“Het leven is een kwestie van leren van het proberen, trots zijn, genieten van het kleinste en het vervelende accepteren.”

Je kunt me ook volgen op instagram! @charissschouten

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 12 2013. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel