|

Pay it forward op Valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag van de liefde. En de liefde? Daar moet je wat voor over hebben. Love, l’amour, amore, liebe. Het jaar 2014 staat in het teken van sharen, liken en delen. Pay it forward is het nieuwe motto.

valetine-giftsPay it forward

Het principe is simpel en vrij vertaald komt het hier op neer: Door iets goeds te doen voor een ander zal die goede daad misschien wel overspringen op de volgende.
Met andere woorden: liefde kan je nooit terug betalen maar je kunt het wel doorgeven.

Heb wat voor je Valentijn over

Verras je geliefde met iets wat hij of zij dolgraag wil hebben of zou willen doen. En nu eens een keer geen compromis, maar stel je Valentijn centraal. Airmagazine heeft een aantal leuke ideeën, met als kanttekening: Verplaats je in je partner en cijfer jezelf even weg.

valentijnsdag-astma-allergie
Bioscoop

  Robocop
De film speelt zich af in 2028. Het bedrijf OmniCorp levert robots aan het Amerikaanse leger en ze winnen over de hele wereld oorlogen. Het bedrijf wil de technologie nu ook in het eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als een gewone man nooit had meegemaakt.

Only lovers left alive
Een muzikant ziet het leven niet meer zitten en wordt herenigd met zijn geliefde. Hun bizarre liefdesverhaal is al eeuwen aan de gang, maar wordt abrupt verstoord door het wilde jongere zusje van zijn liefde.

valentijnsdag-astma-allergie
Valentijnsdag vieren met Kazim

Bijna iedere grote betaald- voetbalclub heeft een prijzenkast of wel een Hall of Fame. Vaak is die ook gewoon gratis te bezichtigen of je betaalt er entree voor. Bel even van te voren wat de openingstijden of huisregels zijn.

valentijnsdag-astma-allergie
Olympische Spelen

Zal je net zien: op 14 februari zijn er geen Nederlandse deelnemers actief. Maar wat te denken van de dag erna. Om 16:15 gaat de 1500 meter schaatsen van start. Met kans op een gouden medaille voor Mark Tuitert, Koen Verweij, Stefan Groothuis of Sven Kramer. Maak een feestje ervan en verras je geliefde met popcorn en een biertje. En vergeet niet onze helden aan te moedigen.

Lees het artikel  Originele Valentijnscadeaus  voor meer leuke tips speciaal voor je partner.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on februari 7 2014. Filed under Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021