|

Sprookjesachtig China Light Rotterdam

Rotterdam is tot en met Valentijnsdag deels omgetoverd in een chinees sprookje. Enorme lichtgevende lotusbloemen, Chinese draken en poorten vrolijken de stad op tijdens China Light Rotterdam.

Kerstvakantie met kinderen

Op zoek naar een leuk uitje in de kerstvakantie met je kinderen of binnenkort een romantische december date? Ga ‘s avonds naar het sprookjesachtig verlichte Rotterdam.  Tot en met 14 februari zijn er in Het Park bij de Euromast 35 lichtobjecten en –taferelen te bewonderen.
Hiermee is de eeuwenoude Chinese traditie van lichtfestivals nu ook in Rotterdam te beleven. Bezoekers van dit grootste lichtspektakel van Europa kunnen ook genieten van traditionele Chinese optredens en demonstraties.  China Light Rotterdam is opgezet door een van origine Chinees bedrijf dat een jarenlange ervaring heeft met de organisatie van lichtfestivals in hun thuisland. Sinds enkele jaren exporteren zij deze traditie. Zij zien Rotterdam als opstap naar de rest van Europa.
rotterdam-kerst-uitje-kinderen

China Light Rotterdam informatie

China Light Rotterdam is vanaf vandaag elke dag geopend, m.u.v. 31 december. Het park opent om 16.30 en sluit om 22.00 uur. Tickets zijn te koop via www.chinalightrotterdam.nl.
Posted by on december 18 2012. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Sprookjesachtig China Light Rotterdam”

  1. Waauw! Jammer dat ik niet meer in Rotjeknor woon, anders wou ik het graag gezien hebben!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021