|

Knutselen met de Bibabox

De Bibabox is “de leukste verrassingsdoos voor ouders en hun kids”, met elke maand een ander thema en telkens de vier onderdelen: knutselen, ontdekken, spelen en lezen. Alle benodigde materialen zitten in de doos en de Bibabox wordt netjes thuis bezorgd.


Maandelijks een nieuwe voorraad knutselspullen

Op zaterdag 12 januari is “Bibabox”, de nieuwe Almeerse onderneming van Dominique en Martin van Dijk, open gegaan met de website www.bibabox.nl. Met de Bibabox brengen zij een maandelijkse doos vol creatieve knutsels en ontdekkingen voor ouders en hun kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 7 jaar.

knutsel-ideeen-kids

Ouderwets knutselen

Dominique en Martin zeggen het volgende over waarom zij de Bibabox maakten: “Papa’s en mama’s hebben het steeds drukker en voor ‘ouderwets’ knutselen en spelen met onze kinderen is er steeds minder tijd. We vinden het wel erg belangrijk dat onze kiddo’s zelfstandig leren omgaan met de dingen om hen heen, zich goed ontwikkelen in de maatschappij van tegenwoordig, maar tegelijkertijd ook creatief bezig moeten kunnen zijn. Wij vonden het de hoogste tijd om onze drukke mede-papa’s en mama’s een handje te helpen en onze kids te voorzien van een maandelijkse verwennerij. Iets waar naar ze elke maand kunnen uitkijken. Iets wat ons als ouders samen met ons kinderen kind laat zijn. Iets wat goed doet aan waardering, creativiteit, gezelligheid en vrolijkheid. De Bibabox was geboren.

bibabox-kinderen-tegen-vervelenBibabox van 4 tot 7 jaar

We hebben de Bibabox bedacht als “de leukste verrassingsdoos voor kinderen van 4 tot 7 jaar” omdat wij denken dat de inhoud van deze maandelijkse doos vol verrassingen het beste aansluit bij de ontwikkelingen van kinderen rond deze leeftijdsperiode. De knutselwerkjes, experimentjes, verhaaltjes en speelgoedjes zijn prima zelfstandig te gebruiken voor de oudere kinderen, waar de jongere kids super leuk met de hulp van papa en mama aan de slag kunnen.”

Online bestellen, thuIs bezorgd

De Bibabox is alleen online te bestellen op de website www.bibabox.nl. Naast een eenmalige aanschaf van een Bibabox kan er ook gekozen worden voor een 3- of 6-maanden bestelling met daarbij een korting. De eerste Bibaboxen worden elke derde hele week van de nieuwe maand verzonden. De eerste bestellingen, in januari, zullen de derde hele week van februari worden verstuurd. Het thema van de eerste Bibaboxen is “Dinosaurussen”.

Posted by on januari 26 2013. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid