|

Raw Art Fair 2013 in Rotterdam

In Rotterdam ging gisteren de RAW Art Fair 2013 van start. Deze duurt van 6 tm 10 februari. De RAW Art Fair is een kunstbeurs vol werk van bekende, gewaardeerde, maar laagdrempelige kunstenaars zoals Carli Hermès , Ingrid Baars en Ciou.

ray-caesar-ciou-rotterdamBekend en laagdrempelig

De  tweede editie van de RAW Art Fair wordt op Katendrecht in het monumentale pakhuis SANTOS gehouden. Van fotografie tot muziek en van hedendaagse kunst tot design; je vindt het er allemaal. De kunstbeurs is vanwege de hoge kwaliteit interessant voor de echte kunstliefhebber, maar ook als je niet regelmatig in een museum te vinden bent en gewoon van mooie dingen houdt zou RAW best weleens je eerste geweldige ontmoeting met kunst kunnen zijn.

rawartfair-rotterdam-2013Kunstenaars die meedoen aan RAW

Natuurlijk is het belangrijk te weten van wie er kunst te zien is.  Er is nieuw werk van Ray Caesar, beroemd om zijn prachtige, weirde en duistere kunst. Ook duister  is het schattige werk van de Franse Ciou en je vindt er sculpturen opgebouwd uit kogelhulzen van Sebiha Demir. Bekijk er  foto’s van Carli Hermès  en werk van Sebastiaan Straatsma, Ingrid Baars, Sauerkids, Nicoletta Ceccoli, Meryl Donoghue, Bethany de Forest en Sarah Maple.

Informatie RAW Art Fair

Een normale RAW Art Fair ticket kost € 15,00
Op vertoon van ticket Art Rotterdam, studentenpas, CJP-pas, museum jaarkaart of 65+ pas kost een ticket €10,-

RAW Art Fair
Brede Hilledijk 95
3072 KD Rotterdam

airmagazine-rawartfairMeer leuks in Rotterdam in februari

Als je dan toch in Rotterdam bent kun je gelijk even een kijkje nemen bij het sprookjesachtige China Lights. Of bezoek, ook op Katendrecht, Art at the Warehouse waar o.a. werk van Eelco van den Berg te bewonderen is.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on februari 7 2013. Filed under Art, Art is in the air. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid