|

Parfumvrije Hema zonnebrand

Toen ik voor een spontane zonsessie snel sunmilk wilde kopen en mijn vertrouwde heb ik de de zonnemelk voor de gevoelige huid  zonder parfum van de Hema gekocht. Lees mee wat ik van het product vind.
hema-sun-sensitive-kl

Parfumvrije Hema producten

Als je net als ik een gevoelig huidje hebt weet je waarschijnlijk dat je voor goedkope producten zonder parfum vaak bij de Hema terecht kunt. Ik vind de eyeliner, oogschaduw en en wenkbrauwmascara er bijvoorbeeld best fijn. En nu heeft Hema Sun Sensitive milk uitgebracht. Deze is speciaal voor de gevoelige huid en heeft een hoge UVA/UVB bescherming.

Zonnebrand zonder conserveermiddelen

Wil je spontaan de zon in en heb je bescherming nodig? Toen het een paar weken terug opeens lekker weer werd en het flesje Hema Sun Sensitive met factor 30 gekocht. Deze zonnemelk smeert lekker, is niet plakkerig en zelfs als ik het op mijn gezicht smeer krijg ik geen jeuk of traanogen. Ideaal! Wel ging bij mijn flesje het klepje al snel stuk, waardoor  ik het flesje nu in een zakje vervoer. Dat is wel een minpunt helaas. Dus de volgende keer neem ik de spray!Al met al, voor een paar euro heb ik al zonbescherming waar ik geen allergische reactie van krijg, dan neem ik de verpakking op de koop toe. Mee eens?

Dit artikel werd eerder geplaats op 20 augustus 2020.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt help je mee alle informatie over astma en allergie online te houden en steun je Airmagazine.

 

Posted by on augustus 4 2021. Filed under Beauty, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021