|

What’s in my bag?

Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft!
Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt? En je merkt aan de tas of iemand heel netjes en georganiseerd is of juist niet.

Catharine (25), student
” Mijn beige tas heb ik uitgezocht op functionaliteit, bruikbaarheid in een professionele omgeving en op de binnenkant. Hoewel het ‘gewoon’ een beige tas met drie vakjes lijkt, is de binnenkant gevoerd met een kleurige bloemenprint. Iedere keer dat ik iets uit mijn tas moet pakken, kijk ik tegen vrolijke kleurtjes aan!

Het grootste dat momenteel in mijn tas zit, is mijn bloemetjessjaal met turquoise kwastjes.  Sinds ik hem heb opgeduikeld in Liberty, London reis ik nergens meer heen zonder. In vliegtuigen dient hij als kussen of laken, in hotels laat hij me thuis voelen als bedsprei of wandkleed, op straat houdt hij me warm als sjaal en in warenhuizen kan ik erdoor ademen als ik over de parfum afdeling moet lopen om binnen te komen. Hij is
erg handig, leuk en neemt weinig plek en gewicht in in de bagage.


De Clinique pressed powder box heb ik ook erg vaak bij me; ik gebruik deze als poeder, oogschaduw en concealer en het spiegeltje dat erin zit is ook erg handig. Dit doosje gaat nu al zeven jaar mee en begint nu pas op te raken.
Meestal heb ik een verzorgende lipstick of lipbalsem bij me; vaak is dit een Clinique of de aloë vera variant van Vaseline. Nu is het Barcelona Red van MAC: hun lipsticks zijn, net als die van o.a. Clinique en de Hema, parfumvrij. Ideaal om niet continu je eigen lipstick te moeten ruiken!

Vanwege voedselallergie heb ik altijd een geschikt tussendoortje bij me. Meestal uit de reformwinkel, maar vaak ook uit de super van Céréal of Damhert, zoals nu. Het is een minder gezond tussendoortje dan normaal; ik heb deze praliné  chocolade nog nooit geproefd. De rode speldjes zijn van de kinderafdeling van de H&M.

Het notitieboekje met het wolkje erop is nog zo’n voorwerp dat overal mee naar toe gaat. Als ik reis of me verveel kan ik er ideeën inschrijven of –tekenen. Ik heb het gekocht bij Paperchase in Engeland. Het wolkje maakt mij iedere keer dat ik ernaar kijk blij. Het past wat kleurstelling betreft ook bij de voering van mijn tas en de sjaal.
Verder heb ik de standaard dingen meestal bij me: portemonnee, agenda, smartphone, netbook. Ik heb ze allemaal in het zwart. Zo is het geschikt voor professionele doeleinden en heb ik tegelijkertijd een feestje in mijn tas!”

Wat zit er in jouw tas? Lijkt het altijd of je op reis gaat of maak je je tas  iedere avond leeg? Zit er een aandenken in of draag je alleen maar nuttige spullen bij je? Stuur foto’s van jouw tas met een verhaaltje naar yourfashion@airmagazine.nl

Posted by on augustus 22 2010. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “What’s in my bag?”

  1. Mag ik volgende keer mijn bag laten zien?

  2. jaaa mij tas ook! Ik heb alleen niet zo’n fashionable inhoud vrees ik. Wel veel eten en pennen erin.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021