|

What ‘s in my bag: PennyLeen

whats in my bag-airmagazine-pennyleen

Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft!
Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt? En je merkt aan de tas of iemand heel netjes en georganiseerd is of juist niet.

Mick, van Airmagazine, vroeg me om een kijkje te te mogen nemen in mijn tas… Hier is ‘tie! Dit is mijn allerliefste lievelingstas! Waar ik ben, is hij ook.
Wie ik ben is PennyLeen van Dijck a.k.a. PennyLeen ik heb een cd uit Peace of mind Demo’s (te koop bij onze optredens) dit is de voorloper van onze eerste, officiele plaat die we deze zomer gaan opnemen. Ondertussen kan je me op veel festivals tegenkomen en op facebook uiteraard.Wil je op de hoogte blijven kijk dan ook op mijn www.PennyLeen.nl. Dit is mijn bijdrage aan What`s in my bag.

whats in my bag-PennyLeen-tas

Ik heb ‘m ooit tweedehands gekocht bij Episode in Amsterdam. Ik struin altijd alle tweedehands winkels af op zoek naar iets leuks. Kleding, accesoires… Van alles. Ik kan dan ook zooo blij worden met zoiets prachtigs als dit tasje! Mijn tas zit altijd vol.

Allereerst zit er natuurlijk mijn agenda in. Ik heb lange tijd gewerkt met iCal, die ik vervolgens synchroniseerde met mijn telefoon, maar ik ben toch weer terug bij het ouderwetse papier. De agenda is groot, barst uit elkaar van de meest uiteenlopende dingen (waarvan ik dan vind dat ik ze moet bewaren), maar we zijn onafscheidelijk; ‘m’n boek’ en ik.
PennyLeen-agenda-airmagazine

Verder ga ik nooit de deur uit zonder mijn kleine makeuptasje. Hierin zit een poedertje (tegen ongewenst geglim), mijn twee lievelingslipsticks en een nagellakje. Ik ben helemaal niet zo van de merken en geef niet echt om luxe ofzo, maar met makeup ben ik een enorme zeur. Ik draag op het podium altijd oogmakeup van Dior, die blijft namelijk perfect zitten en de kleuren zijn supervet. Ook gebruik ik veel make-up van Chanel en… de HEMA! De lipsticks die ik altijd draag zijn van Dior; kleur 13 en 14. Rode lippenstift hoort bij mij en deze kleuren vind ik dan ook het aller- allermooist.
whats in my bag-PennyLeen-Chanel

Ook gaat altijd mijn telefoon met me mee. Pfoeh, waar zouden we zijn zonder, haha! Ik heb een Nokia E72 en hiervoor had ik een Treo van Palm. Ik ben niet echt een gadgetgirl. Het enige wat ik met mijn foon doe is smsen, bellen en navigeren eigenlijk. Soms post ik wat op Facebook via mijn telefoon, maar verder gebruik ik niet veel van alle mogelijke functies.

Ik ga ook nooit weg zonder mijn brillenkoker, haha. Ik draag de hele dag een bril (behalve op het podium). Maar aan 1 ding heb ik een hekel; regendruppels op mijn glazen! Als het regent doe ik gauw mijn bril af en stop ik in mijn koker, haha.
whats in my bag-pennyleen-bril

Mijn tas zit ook altijd wel vol rommeltjes. Mijn sleutels natuurlijk, maar ook doosjes met frisse snoepjes, deo, handcreme, m’n portemonnee (zonder geld, want ik gebruik eigenlijk altijd pin). Verder wax, aanstekers, bonnetjes, een muts, things-to-do-briefjes… Een keer in de zoveel tijd haal ik mijn tas dan ook ondersteboven om ‘m op te ruimen.

Posted by on maart 4 2011. Filed under Fashion, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

12 Comments for “What ‘s in my bag: PennyLeen”

 1. Geweldige zangeres! Voor mij de muzikale sensatie van 2011!!!!!!!!

 2. Wat heeft ze een goeie stem! En ik ben helemaal weg van haar bril.

 3. @Fleur: Ja, cool istie he? En ik zie er ook nog zo goed door! Ha ha ha
  @Leentje: Sjonge, dankjewel!

 4. Nou miss PennyLeen! zoals ze zeggen! je bent the bomb

 5. Oef… **** bloooos **** :-)

 6. Op naar de eeuwige roem in de Wereld draait door???!!!!!!

 7. nou miss the bomb, wel je song afmaken dan! en niet voor de 1 minuut gaan.

 8. Vraag is: Hoe krijgen we PennyLeen in de DWDD?

 9. Ja, maar dan inderdaad wel door zingen hè!

 10. PennyLeen is Da Bomb!

 11. Oef… jullie maken me aan het blozen!

 12. Leuk spulletjes en een mooie tas !! En Nice Glasses haha !!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021