|

What’s in my bag: Barbara

airmagazine

Barbara (22) modeontwerpster en oprichtster CosmOpinie.nl

Mijn tas van River Island heb ik eigenlijk nog maar net. Ik heb daar overigens zelden iets gekocht, maar deze tas sprong meteen in het oog en moest ik hebben. Hij lijkt niet zo groot, maar er gaat toch veel in, mede dankzij de vele ritsvakjes. Lekker handig! Ik heb momenteel twee tassen echt in gebruik en wissel ze een beetje af: om en om een maandje.
cosmopinie-what's in my bag

In mijn tas vind je visitekaartjes – je weet nooit wie je onderweg tegenkomt – en mijn telefoon. Deze laatste is inmiddels vervangen door een smartphone, zodat ik voortaan ook onderweg connected ben. Wel zo handig, want ik blog en Twitter niet alleen voor CosmOpinie, maar ook op mijn werk bij Beachlife besteden we tijd aan social media.
whats in my bag-visitekaartjes

Ook heb ik vaak het luchtje ( Chanel N 5 ) in mijn tas zitten dat ik die dag op heb. Ik vind het lekker om aan het einde van een lange werkdag bij te spuiten. Daarnaast zwerft er altijd wel een lipglossje of oogpotloodje rond (vandaag ook de fijne Buttershine lipstick van Clinique, toch wel één van mijn favoriete merken) en een handcrème.
Chanel nr-what's in my bag

Mijn portemonnee is groot en lelijk, maar wel erg praktisch! Ook hier weer lekker veel vakjes, maar ook heb ik er een spiegeltje in geplakt.
what's in my bag-rituals

Tot slot mijn autosleutel: zonder auto kan ik niet want het kantoor van Beachlife ligt nogal afgelegen, maar met mijn Twingo ben ik er zo!

Posted by on januari 21 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “What’s in my bag: Barbara”

  1. Nou ben wel beetje jaloers op hoor!! Met parfum en geurende creme dingetjes, kan ik niet tegen. Ik heb altijd een noodpuffer in me tas, mn telefoon, neusspray, portomonee, agenda, mp4, zakdoekjes, zalf tegen eczeem geurloos zeggen ze maar het stinkt naar zalf xD, oh ja en mascara :p haha heel belangrijk!

  2. Wil jij misschien een volgende What’s in my bag doen? Lijkt mij superleuk!

    Ja, lastig he, parfumvrije artikelen. Maar bij beauty zetten we er steeds nieuwe producten bij die wij wel mogen!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021