|

Wordt de stylist van Kim Kardashian met Hollywood

bits&bitesOh no, Kim Kardashian heeft niet alleen een eigen realityprogramma, ze heeft nu ook al een eigen game, en het werkt verslavend! Speel je met ons mee?

hollywood-game-kim-kOnlangs gaf een huisgenote van mij aan dat ze een nieuw spelletje had op haar iPhone. Een spelletje van Kim Kardashian! Ik verwachtte er dus eigenlijk niet zo heel veel van, weer een ster met een eigen spelletje. Maar ik speel het nu ook alweer eventjes en vindt het zo verslavend en blijf er mee bezig. En ik heb een Android telefoon waar het spel ook beschikbaar voor is, gratis!

 Kim Kardashian - HollywoodWordt Kim Kardashian’ s stylist

Eigenlijk was het spel er al, maar is er een nieuwe versie uitgekomen waar Kim haar naam aan heeft verleend. Ze begeleidt je soms een beetje door het spel heen en je bent haar nieuwe beste vriendin in het wereldje.

Je start met een figuurtje dat je naar hartenlust kun costumizen. Een ander kapsel, nieuwe kleding, make-up. Leuk om al mee bezig te gaan. Hoe hoger je komt qua level hoe meer je unlockt in de shop. Maar, je kan alleen winkelen met het geld dat je verdient in het spel of de Kim Kardashian sterren. (En hier verdient onze Kim waarschijnlijk haar geld door bij dit spel, want je kan het geld, de sterren en de energie ook in-app kopen)

Let ook op bij de kleding/kapsels/accessoires op het sterretje of het hartje dat er bij staat. Een sterretje betekend dat dit goed is om te netwerken, een hartje zorgt ervoor dat mensen je aantrekkelijk vinden om mee te daten of te flirten.

 

Screenshot_2014-08-12-13-49-50

Become an A-list star

Eigenlijk draait het spel om van E-list ster naar A-list te gaan. Langzaam komt dit doordat je modeshows loopt, model staat bij fotoshoots of je gezicht laat zien tijdens events. Zo krijg je aandacht in de social media en krijg je fans erbij.

Toen ik begon in de E-list kwam ik veel C-listers tegen waar je dan tegen probeert te praten. Maar meteen word je de grond in geboord! Ze vinden je niks en willen absoluut niet meer met je verder praten. Nu ik een C-list ben zijn de andere C-listers gelukkig een stuk aardiger, maar krijg ik met A of B te maken, hallo grondboor..

Screenshot_2014-08-12-13-42-30

Fun met de Kardashians

Het is tussendoor wat wachten, want zie je dat energie balkje met die donderslag? Die energie heb je nodig om opdrachten uit te voeren. Langzaam moet je de blauwe sterren vullen. Maar je krijgt per 5 minuten één energiepunt. Het duurt soms dus eventjes voordat je een Ad Campaign hebt volbracht. Tussendoor kan je dus lekker je huiswerk maken in het echt, of een grote schoonmaak doen in je keuken. Maar vooral, heb plezier! Ik vermaak mij er in ieder geval goed mee.

En let op, ik koop dus geen in-apps van energie, geld of Kim Kardashian sterren. Zo is het spel ook nog steeds leuk en goed te doen.

Categorie: Games
Prijs: Gratis
Taal: Engels
Compatibiliteit:Android, iPhone, iPod Touch en iPad
Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 28 2014. Filed under Bits& bites, Featured, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021