|

What’s in my bag: Ilona

whats in my bag-airmagazine-astma-allergieIlona (21), studente logopedie

Mijn lammy tas van Anti – Chic heb ik al jaren. Hij is erg fijn in gebruik omdat hij enorm groot is, zo kan ik heel erg veel mee nemen. Omdat de tas enorm zacht is heb ik altijd veel bekijks met deze tas en wil iedereen hem altijd even ‘aaien’.

Verder ben ik nog altijd erg blij met mijn Gucci portemonnee, die ik op Sardinië bij Gucci heb gekocht. Ik ben al vanaf dat ik tiener ben dol op merken en een droom van me was om ooit een designer bag te hebben met portemonnee. De tas kan niet tegen dit regenachtige herfstige zomer weer, dus die laat ik voorlopig even thuis. De portemonnee is erg groot en biedt veel ruimte voor het opbergen van de (on) nodige prullaria. Zo is het een tic van mij om kaartjes van leuke winkels en restaurants te sparen en bioscoopkaartjes van films waar ik ben geweest.Omdat de zomer in Nederland niet altijd even ‘zomers’ aanvoelt, heb ik vrijwel altijd een sjaal bij me in mijn tas. Deze zomer draag ik veel pastel en ‘nude’ tinten, vandaar ook deze kleur sjaal. Het is een cadeau van mijn moeder voor mijn 21ste verjaardag.Net als ieder ander meisje draag ik een make – up tasje met mij mee. Deze vervang ik eens in de zoveel tijd voor een grotere, of een die er nog beter uitziet dan de vorige. Nu gebruik ik er een die ik gratis bij een parfum heb gekregen.Het meest onmisbaar in mijn make – up tas is de Touche Eclat van Yves Saint Laurent. Handig bij het wegwerken van oneffenheden, een ongeplande sleep  over of na een lange nacht.Daarnaast maak ik graag gebruik van de Rosebud Salve van Smith’s, erg fijn bij schrale lippen maar ook mooi om extra glans te geven aan je jukbeenderen en boven de ogen. De verpakking is ook geen straf om naar te kijken. Het zit al jarenlang in een ouderwets blikje.
Sinds kort heb ik een iPad, die ik overal mee naar toe sleep. Je kunt er geweldige spelletjes op downloaden, boeken op lezen en mooie foto’s mee maken die je ter plekke ook op ‘normaal’ formaat in een diashow aan iedereen kan laten zien. Verder gebruik ik hem als een uit de kluiten gewassen iPod. Op plekken waar er (gratis) wifi is, gebruik ik de iPad om Facebook en andere social media te checken.

Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on september 5 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021