|

iCloud – handig voor je iDevice

airmagazine-gadget-astma-allergie

Nooit meer een kabeltje nodig om je gegevens op je iPhone of iPad te krijgen en dat ook nog helemaal gratis!Dat kan met iCloud. Apple probeert al een aantal jaren een goede dienst op te zetten om al je digitale content te synchroniseren. Voorheen moest je altijd een kabeltje gebruiken om je contacten, email en agenda te synchroniseren.

Email, contacten en agenda’s
Doordat alles door de “cloud” gaat kan je overal bij je gegevens. Via de iCloud website kan je inloggen en alles bekijken via een prachtige interface. Het is net alsof je een echte agenda zit te bekijken. Op het moment dat je je iCloud instelt op al je apparaten staan direct al je gegevens in de bijbehorende Apps. Op het moment dat je een wijziging aanbrengt wordt het gesynchroniseerd. Of je nou onderweg bent of thuis zit.  Even een afspraak inplannen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bovendien krijg je ook een gratis @me.com emailadres.

Fotostream
Een hele nieuwe functie is Fotostream. Op het moment dat je een foto maakt staat deze al in een seconde op je computer. Dit werkt zowel met PC en Mac. Zo mis je nooit meer een fotomoment! airmagazine-apps-vrouwenZoek mijn iPhone/iPad
Doordat alle apparaten, van iPod tot iPad, tegenwoordig van internet zijn voorzien zijn ze altijd overal te bereiken. Stel dat je een van je apparaten bent kwijt geraakt of is gestolen kan je met iCloud de locatie opvragen. Zo kan je op afstand ook je iPhone/iPad helemaal leeg halen of voorzien van een toegangscode. Niemand kan dan nog bij je gegevens.

Categorie: Diensten
Prijs: gratis, aan te maken via je iPhone, iPod Touch en iPad of iCloud.com
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch, iPad, Windows 7 en OS X Lion

Posted by on januari 22 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021