|

Handige Maasstad Ziekenhuis app

Wie in het bezit is van een Iphone of een Ipad kan gratis een routeplanner van het Maasstad Ziekenhuis downloaden in de App Store. Het handige hulpmiddel wijst de weg in het nieuwe ziekenhuis aan de Maasstadweg 21.

Met de routeplanner wordt vanaf elke willekeurige locatie in Nederland de weg naar het Maasstad Ziekenhuis uitgestippeld, of dat nou te voet is, met de auto of met openbaar vervoer. Na aankomst kan men vanaf de hoofdingang de route bepalen naar de polikliniek of afdeling waar men moet zijn.

maasstad-rotterdam-airmagazine-allergie-astmaDirecte verbinding met poli/afdeling
Bij de poliklinieken en afdelingen worden bovendien telefoonnummers getoond. Met één druk op de knop wordt men doorverbonden met de gewenste poli of afdeling. Handig als men bijvoorbeeld wil melden dat men een beetje verlaat is. De routeplanner is gratis te downloaden in de App Store onder naam Maasstad Zh.Mobiele site. Naast de routeplanner heeft het Maasstad Ziekenhuis deze week ook haar nieuwe mobiele website gelanceerd. Bezitters van een IPhone, Blackberry of Android kunnen via m.maasstadziekenhuis.nl handige informatie over het nieuwe ziekenhuis raadplegen. Op de mobiele website staan o.a. telefoonnummers van poliklinieken, inlichtingen over bezoektijden, twitterfeed en actueel nieuws over het ziekenhuis.

Zelf kom ik tweewekelijks in het Maasstad Ziekenhuis, dus ik weet de weg wel. Maar zou het voor jou iets zijn? Of heb je ervaring met een soortgelijke app?

Bron

Posted by on juni 22 2011. Filed under Gadget, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021