|

Eczeem en mooiere handen

Een van onze lezeressen had een vraag over eczeem en de verzorging van je nagels. De tips en ervaring van ons Air- team lees je hieronder!

”Vraagje aan huid ervaringsexperts: ik heb enorme last van eczeem aan mijn handen, vaak aan de rand bij mijn nagels. Mijn nagels zien er daardoor uit als afgekloven klompjes terwijl ik dus geen nagels bijt. Bovendien zitten de stompjes nagel die er nog zijn onder de knobbels en lelijke bobbels. Zijn er vormen van kunstnagels die ik zonder last zou kunnen laten plaatsen? Of heeft iemand andere tips om mijn handen er weer wat netjes eruit te laten zien?  ”

Merel: Ik heb zelf geen ervaring met eczeem. Maar ik weet dat het voor goed uitziende nagels ook erg belangrijk is om je nagelriemen goed te verzorgen. Bijv. Lemony flutter van de Lush of nagel verzorgingsproducten van Trind zoals de Trind Keratin Nail Restorer.

Kaya- Quintana:Wat bij mij hielp was handschoenen dragen tijdens afwassen en schoonmaken. De Burt’s Bees almond milk handcream is goed voor mensen met eczeem en maakt de nagels weer vettig. Qua nepnagels zou ik het liefste even wachten tot de nagels sterker zijn want voor nepnagels moeten ze een laagje van je eigen nagels afvijlen. En dat kan erg zeer doen en je eigen nagels nog zwakker maken. Als je toch nep nagels wilt laten zetten dan graag bij een Nederlandse nail art studio. Aziatische studio’s gebruiken vaak aziatisch goed gekeurde producten die naar de wetgeving van NL teveel chemicaliën bevatten.

Fleur: Ik heb al vaak gelezen dat kokosolie goed helpt om je huid vettig te houden.De olie helpt trouwens bij van alles, Femke schreef er een tijdje terug een artikel over.

Wil je meer weten over astma, allergie en wonen? Schrijf je dan nu in voor de speciale sneller schoon nieuwsbrief met veel handige tips en informatie.

Posted by on mei 5 2014. Filed under Beauty, beautytips, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021