|

Elseve extraordinary oil voor droog haar

Haarolie die je haar niet zwaar aan laat voelen, pluis tegengaat en amper ruikt. Ik zocht er al lang naar, maar vond kortgeleden de Elseve extraordinary oil voor droog haar… en ik ben verkocht!

astma-allergie-gevoelige-huid

Goedkope haarverf en andere haarverzorging in Duitsland

Minimaal eens per jaar doe ik beauty inkopen in Duitsland bij DM. In Duitsland  is de drogist veel goedkoper. De haarverf die ik gebruik is er maar een paar euro en  ze hebben parfumvrije producten die hier niet of moeilijk te koop zijn.  Zo ontdekte ik terwijl ik in de winkel op treasurehunt was deze haarolie van l’Oreal waar ik wèl tegen kan!

Veel haarmaskers, conditioners en andere haarproducten triggeren mijn astma. Maar deze olie niet! De haarolie ruikt een beetje, hij ruikt ook lekker, maar hij komt niet in de buurt van alle andere merken die me met hun andere chemische stofjes en sterke geur echt ziek maken.

Lees ook: De fijnste haarproducten zonder parfum

Elseve extraordinary oil  voor droog haar

Ik breng de olie iedere dag op mijn haar aan, een beetje extra in de punten, zodat het mooier en minder pluizig valt. Het fijne is, mijn haar wordt er niet zwaar van of slierterig. Ook voordat ik mijn haar fohn gebruik ik wat  Elseve extraordinairy olie. Mijn haar ziet er een stuk beter uit, dus ik ben erg blij met mijn aankoop. Bi9j DM betaalde ik er € 4,95 voor.

Helaas heb ik dit haarproduct voor droog haar nog niet in Nederland gezien, maar er zijn wel wat andere versies te koop. Zo heb ik online Extraordinary Oil voor gekleurd haar Extraordinary Oil voor fijn haar en Extraordinary Oil voor alle haartypes gevonden. Heb jij hier ervaring mee? Of gebruik je een ander fijn product? Laat me weten welke haarolie jou goed bevalt, ik ben benieuwd!

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt steun je Airmagazine.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Posted by on september 9 2018. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021