|

Louis Widmer Remederm gezichtscrème

Afgelopen winter had ik opeens ontzettend last van eczeem. Ik was een beetje ten einde raad.. het was niet ongelofelijk koud, ik had vrijwel geen stress en ik gebruikte alleen maar crèmes die ik nog niet ontzettend lang gebruikte en waar ik verder niet allergisch voor was.

Goede producten voor de eczeem huid

Naarstig op zoek naar een oplossing voor mijn eczeem begon ik mijn gebruikelijke research proces. Ik doorzocht het hele internet, las veel over hoe goed olie voor je huid was en besloot naar de drogisterij te gaan om een olie van Weleda aan te schaffen. Nu ging ik naar de drogisterij bij mij in de buurt, waar ik meestal vind dat ze mij dingen aansmeren die ik he-le-maal niet wil hebben. Je raadt het al, de verkoper vond alle Weleda oliën totaal ongeschikt voor mij, want hij vond mijn huid helemaal niet droog en rood (de schilfers lagen erop!) Toen ik hem uitlegde dat ik eczeem had zei hij: “Dan moet je iets heel anders hebben.” en hij wees mij de allerduurste crème aan die hij kon vinden. (Oke, misschien niet de allerduurste maar redelijk duur.) Het was de Louis Widmer Remederm gezichtscrème. Ik was nogal sceptisch, maar ook ten einde raad dus heb ik de crème toch maar aangeschaft (samen met twee Weleda olie dingen, ha!) Wel moest ik beloven dat ik de crème een tijd alleen zou gebruiken, dus niet zou combineren met andere crèmes. en dat ik iedere ochtend en avond zou smeren.

louis-widmer-cream-filter-roodMijn ervaring met  de Louis Widmer Remederm gezichtscrème

Ik ging aan de slag, bij de crème zit een soort spateltje waarmee ik de crème op de bovenkant van mijn hand schepte en vervolgens over mijn gezicht verdeelde. De crème voelde eerst dik aan, maar smeerde makkelijk weg. Na vier dagen was mijn huid eczeem vrij en nu, na een maand gebruiken is mijn huid beter dan het de laatste acht jaar geweest is. Ik smeer ’s avonds een iets dikkere laag dan ’s ochtends, maar de crème trekt snel in en laat een lekker zacht en gehydrateerd huidje achter.

Ik gebruik er een keer in de week de Weleda Rosa Mosqueta gezichtsolie parels bij, dit geeft mijn huid nog een extra boost. Ik laat dan eerst de crème intrekken en doe er daarna de olie op. Ik ben dus heel erg tevreden met mijn Louis Widmer Remederm gezichtscrème en het blijft voorlopig even mijn wondermiddel.

Waar kan ik Louis Widmer kopen

Louis Widmer is bij veel drogisterijen te koop, de Remederm lijn is erg uitgebreid en werkt goed op de droge eczeemhuid. De gezichtscrème die ik gebruik kost in de winkel € 22,90 voor 50 ml, ik gebruik de versie zonder parfum.

Wil je meer weten over hooikoorts? Schrijf je dan nu in voor de speciale hooikoorts nieuwsbrief met veel handige tips en informatie

Posted by on maart 26 2014. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid