|

Kunst kopen bij het Fotomuseum

Liefhebbers van fotografie-, kunst- en interieur hoeven nu niet meer het hele internet af te speuren op zoek naar iets echts moois voor aan de wand. In de vernieuwde webshop van het Nederlands Fotomuseum vind je nu namelijk de mooiste prints, fotoboeken en barietafdrukken.nfi-prints-interieur-kl

De shop om je interieur mee aan te kleden

Een huis kan nog vol staan met zulke mooie meubels, zonder kunst aan de muur vind ik het een onpersoonlijke boel. Wat je hebt hangen zegt zoveel over wie je bent! Grafische prints op a4 formaat shop je op Etsy en leuke filmposters zijn online ook redelijk te vinden. Maar als je iets bijzonders en duurzaams zoekt biedt de winkel van het  uitkomst!  Een tijdje terug bezocht ik in dit museum Rotterdam in the picture, een hele interessante tentoonstelling, ook omdat het over mijn eigen stad ging.  Ik heb nog een tijd met glimmende oogjes alle fotoboeken en prints in de museumshop bekeken. Zoveel aansprekende en ontroerende beelden! Het fijne is, je kunt deze nu in de webshop van het Nederlands Fotomuseum bekijken en kopen.

Werk van Nederlandse fotografen aan je muur

Met maar liefst 163 archieven van fotografen vertegenwoordigt de collectie van het museum een belangrijk deel van het Nederlandse fotogeschiedenis. Daaruit heeft het museum een nieuwe selectie gemaakt die te koop is als fotoprint of barietafdruk.Wat ik echt handig vind is dat je op thema kunt zoeken. Kies Rotterdam voor oude foto’s van de Van Nelle Fabriek, of zoek op havens of landschap. Of ga uit van je favoriete Nederlandse fotograaf zoals Peter Martens of Ed van Wijk.

nfi-foto's-0kunst-woonkamer

Win een afdruk uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum

Heb je de webshop van het Nederlands Fotomuseum doorgespit en zie je het al helemaal voor je, een wand vol prachtige foto’s in je woonkamer? Airmagazine mag een shoptegoed ter waarde van €100 weggeven! Lees snel hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Posted by on september 16 2015. Filed under Art, Art is in the air. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021