|

Perfecte waterproof eyeliner van Gosh, budgetproof

Taylor Swift zie je nooit zonder en ook Katy Perry’s make up look is niet compleet zonder; eyeliner.En logisch, want of je nu kiest voor een Cateye of een retro ooglook, eyeliner geeft je gezicht simpel extra pit en glamour.De Intense Eyeliner Pen van Gosh is het perfecte gereedschap voor als je van waterproof oogmakeup houdt, parfumvrije liner zoekt of nog niet zo goed bent in de perfecte wing.

Intense Eye Liner Pen van Gosh
Het is niet moeilijk om een eyeliner te vinden, maar eentje die parfumvrij is, betaalbaar en gemakkelijk te krijgen? Dat is lastiger. De Intense Eye Liner Pen van Gosh is mijn laatste favoriet. Een loeistrakke lijn neerzetten kan ik met een kwastje ook, maar ik merk dat de lijn vaak te dik is en afbrokkelt of snel vervaagt.  Met die van Gosh heb ik daar geen last van, waarschijnlijk omdat de Intense Eye Liner Pen een vilten puntje heeft. Ook fijn, je kunt ook hele dunne lijntjes zetten met deze stift.

eyelinerschuingosh2kl
Beste make-up voor je diploma uitreiking
Met de meeste eyeliners moet ik doorlopend naar het toilet rennen  om de zwarte kringen onder mijn ogen vandaan te poetsen, maar bij de Intense Eye Liner Pen hoef je alleen ‘s avonds  wat tijd uit te trekken om je ogen weer schoon te krijgen. De eyeliner pen zo waterproof is dat je er de hele diploma uitreiking prachtig uitziet zonder dat iemand kan zien dat je je oude leventje toch gaat missen.

De Intense Eye Liner Pen van GOSH is verkrijgbaar in grijs, bruin, donkergroen, paars blauw en zwart De prijs van de eyeliner is ook fijn, €8,79, maar mocht je echt een budgetshopper zijn, er zijn heel regelmatig kortingsacties bij Kruidvat.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on mei 31 2013. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021