|

Tip voor de herfst: zorg voor een vochtarm huis

Zoals je eerder op Airmagazine kon lezen is een hoge luchtvochtigheid met name in de herfst dodelijk voor als je gevoelige longen en luchtwegen hebt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je huis een ideaal leefklimaat heeft. Gebruik daarom bij een te hoge luchtvochtigheid de milieuvriendelijke en herbruikbare Dry-Bag.

dry bagNatuurlijke en herbruikbare ontvochtiger

Om het vocht uit je huis te halen, kun je gebruik maken van een luchtontvochtiger. De meeste ontvochtigers die er verkrijgbaar zijn, zijn grote elektrische apparaten of chemische bakjes die je om de haverklap moet vervangen. De Dry- bag is een ontvochtiger die gebruik maakt van het natuurlijke absorptievermogen van klei. De klei verkleurt naarmate er meer vocht is opgenomen. Zodra de Dry-Bag verzadigd is, verdamp je het vocht simpelweg in een oven, en de klei is weer klaar voor gebruik.

De Dry- bag is onder andere te koop bij bol.com.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on oktober 14 2013. Filed under Featured, Health, Heaven & health. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 Comments for “Tip voor de herfst: zorg voor een vochtarm huis”

  1. Het afgelopen jaar hebben wij de pingi gebuikt. En zelfde idee, maar heeft veel sneller zijn maximale verzadiging verrekt. Ik ga deze proberen!

  2. Die hebben we inmiddels iets met dan een jaar. We zijn er heel tevreden over. Hij blijft het doen, geen degradatie. #tevreden

  3. Pingi is voor kleinere ruimtes. In de auto of de schoenen kast

  4. Fijn om te weten! Ik ga me ook eens in die Pingi verdiepen, ben ik ook wel benieuwd naar..

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021