|

Shazam; de app die liedjes raadt

airmagazine-gadget-astma-allergie
Hoe frustrerend is het als je een liedje hoort en je komt maar niet op de naam? Of je hoort een heel goed nummer en wilt hem graag aan je playlist toevoegen. Shazam is een app die naar de muziek kan luisteren en je direct al de informatie laat zien. Elk jaar worden meer dan een miljard liedjes gevonden door middel van deze app.

Simpel downloaden
Shazam onthoud al je ‘‘tags’’ op volgorde naar wij jij ze hebt gehoord. Zo kan je heel simpel de muziek downloaden. Natuurlijk wordt de naam van het liedje getoond, net als de naam van de artiest en het albumcover die erbij hoort.

Luisteren en kopen
Doordat Shazam gekoppeld staat met een aantal diensten kan je de liedjes direct kopen of luisteren. Met een tik heb je het nummer gekocht in de iTunes Store. Je kan zelfs diverse filmpjes bekijken vanaf Youtube.


Gratis en betaald
Er zijn twee versies van Shazam te downloaden in de App Store. De gratis versie laat je onbeperkt muziek taggen en opslaan op je iPhone. Je wordt echter wel belast met advertenties, maar die hinderen verder niet. De betaalde versie is advertentie-vrij en laat je direct met de songteksten meelezen! Als muziekliefhebber mag deze app niet ontbreken op je iPhone. Een must-have.

Categorie: Muziek
Taal: Nederlands, Engels
Prijs: Gratis en betaald (Shazam Encore €4,99)
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch, iPad & Android

Posted by on oktober 16 2011. Filed under Bits& bites, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Shazam; de app die liedjes raadt”

  1. Geweldig! Zelfs als ìk zing herkent ie het.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021