|

App update – OV9292

bits&bites

Bits en Bites houdt je iedere week op de hoogte van de nieuwste updates en apps voor je smartphone en tablet. Vandaag; de nieuwe 9292ov app.

Verbeterde ov app

De OV9292 website helpt je bij het vinden van een juist reisadvies, helemaal handig nu school weer is begonnen. Voor de iPhone hadden ze daar een app voor die je onderweg makkelijk kon raadplegen. Echter was deze app best verouderd en niet bepaald snel of correct. Nadat de site al een update heeft gehad was ook eindelijk de app aan de beurt.

Nieuwe, gratis ov app

De betaald app OV9292 pro bestaat niet meer en is vervangen voor een gloednieuwe met een strak en simpel design. Bovendien is deze geheel gratis te downloaden vanuit de App Store. Een nieuwe functie is onder andere de mogelijkheid om via je 9292 account te synchroniseren naar andere apparaten als je iPad. Ook is het nu mogelijk om alle haltes, stations en belangrijke herkenningspunten kan bekijken op een kaart.

Categorie: Reizen
Taal: Nederlands
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone en iPad

Posted by on september 16 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “App update – OV9292”

  1. Met interesse gelezen. Jammer dat er in het artikel weer alleen ovee de Apple gesproken wordt. Hoe kan het dat er zo weinig over Android gesproken geschreven wordt. …???

    Lees ik uw reactie, graag.
    Mvg yinyangela

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021