|

Snuggie, kerstcadeau van het jaar!

airmagazine-flecedekenLingerie ontwerpster Marlies Dekkers zou er waarschijnlijk nog niet dood onder gevonden willen worden, zo aseksueel is de Snuggie. Maar ik weet zeker dat duizenden vrouwen deze decembermaand  dolgelukkig zullen zijn met hun Fleecedeken- met- mouwen. Nog wel blijer dan van een Marlies Dekker setje van de Bijenkorf!

Gordijnen dicht, joggingbroek aan, theetje, pak koekjes erbij…Lekker series kijken is toch wel de favoriete herfstbezigheid van de gemiddelde vrouw. Alleen waarom zijn die Ikea dekentjes altijd zo verrekte kort? Je schouders en voeten passen er nooit tegelijk onder ! En wanneer je een nieuwe mok rooibos voor jezelf inschenkt om op te warmen moet je eerst de kou trotseren.

Gelukkig is er nu de Snuggie, een fleecedeken met mouwen. Hij is zacht, groot en heerlijk warm! Sinds ik de mijne kreeg heb ik er iedere avond onder gelegen. En het fijne is, door de mouwen kun je ook gewoon bij je telefoon, afstandsbediening of warme chocolademelk zonder te bevriezen!

airmagazine-fleecedeken


De originele Snuggie koop je online, maar ook Blokker, de ANWB en bijvoorbeeld Leen Bakker verkopen een eigen versie. Die vind je al vanaf €5,- Waarschijnlijk zal het niet lang duren voor de folders van de Bas, Bristol enz er vol mee staan.fleecedeken-ikea-blokker-airmagazine Vraag een Snuggie voor Sinterklaas of Kerst, je zult niet meer zonder willen!

Het materiaal van de deken kan tegen een stootje, dus was je Snuggie regelmatig op 60 graden om huisstofmijt geen kans te geven.

Lig jij ook zo vaak met een dekentje op de bank?
Wat is jouw favoriete combinatie van eten, drinken, kleding en serie?

Posted by on november 23 2010. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021