|

Miguel Angel Silvestre, de nieuwe Brad Pitt

Chris Hemsworth is als Thor en hacker in Blackhat niet van het scherm te slaan. Hij wordt al een tijd de nieuwe Brad Pitt genoemd vanwege zijn sexy en mannelijke looks, maar wat als we je zeggen dat we een acteur gevonden hebben die de lijst van aantrekkelijkste mannen met Channing Tatum en Ryan Reynolds wel eens kan gaan aanvoeren? De Spaanse acteur Miguel Angel Silvestre wordt met gemak meest sexy man 2015.

airmagazine-sexy-acteur-sense8De sexy gay guy van Sense8

Miguel ziet er uit als een supergladde latin lover en zal daarom misschien minder snel de mooie mannen lijstjes aanvoeren die veelal met blonde acteurs gevuld zijn, maar ik denk dat Sense8 hetzelfde voor hem doet als Titanic voor Leonardo Dicaprio. De adembenemend mooie Silverstre speelt in Sense8 8 Lito, een telenovela acteur die nog in de kast zit. Hij doet dit zo grappig en ontwapenend dat hij er , misschien zelfs ondanks zijn uiterlijk alleen maar leuker op wordt. Daarnaast zet hij met Hernando, gespeeld door Alfonso Herrera, op een hele geloofwaardige manier een homostel neer.

Lees ook: Waarom de Netflix serie Sense8 geweldig is

airmagazine-sexy-acteur-sense8

airmagazine-sexy-acteur-sense8

De mooiste pics van Miguel Angel

We vertellen je binnenkort meer over onze nieuwe favo serie, maar eerst wat beeld van Mr Perfect!

Lees ook : Meest sexy acteurs uit tv-series

airmagazine-sexy-acteur-sense8

airmagazine-sexy-acteur-sense8

airmagazine-sexy-acteur-sense8

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juni 23 2015. Filed under Media, Media/Infotainment, Uitgelicht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021