|

Gratis je favoriete series online kijken

Duik op je bank met je liefste vrienden, de lekkerste hapjes, oliebollen en kijk alle series die je zou willen via je laptop

Vuurwerk en astma is geen goede combinatie. De jaarwisseling en de dagen eromheen zijn dan ook niet de beste dagen voor Air- girls. Naar feestjes gaan is voor mij vanwege de parfum, rook en gebrek aan frisse lucht ook niet echt een optie. Daarom kies ik er altijd voor om de jaarwisseling met mijn vriend op de bank te vieren. We kopen de lekkerste hapjes, mijn huis is gezellig en opgeruimd en we kijken onze favoriete programma’s en series.

Gratis online tv
Onze nieuwste ontdekking is de site Project free tv-video-online-me. Je kunt er alle films en series  gratis online bekijken.Zo heb ik van mijn favoriete serie Dexter alles al gezien wat op de Amerikaanse tv is verschenen, ben ik helemaal bij met de geweldige serie Haven (Die jullie waarschijnlijk niet eens kennen) en  heb ik weken nagelbijtend aan de buis gekluisterd gezeten voor  de serie die ik dit seizoen nog beter vond dan Dexter, namelijk Homeland. Vanaf morgen kun je  Homeland gewoon op tv kijken, vanaf  1 januari  2012 is Homeland bij BNN te zien om 20.05

Homeland; spannend en geloofwaardig
Homeland is een hele spannende serie van Showtime, waar Dexter ook van is.  In de VS zijn ze er weg van, want zowel de twee hoofdrolspelers als de serie zelf zijn voor een Golden Globe genomineerd. De afleveringen zitten vol slimme oplossingen en erg goed acteerwerk van  Claire Danes (Romeo and Juliet) als Carrie Mathison en Damian Lewis(Life) als Nicholas Brody.

claire-danes-homelandDe Amerikaanse marinier Nicholas Brody  wordt na 8 jaar uit een gevangenenkamp in Afghanistan bevrijd en als een held  in eigen land onthaald. CIA agente Carrie heeft echter gehoord dat er een marinier overgelopen is en is er heilig van overtuigd dat Brody een terrorist is. Ze doet er alles voor om hem te ontmaskeren, maar in hoeverre Carrie geestelijk gezien stabiel is is niet altijd even duidelijk.

Wat zijn jouw favoriete series om online te kijken? En kende jij homeland al?

Posted by on december 31 2011. Filed under Media, Media/Infotainment, Tv. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

5 Comments for “Gratis je favoriete series online kijken”

 1. ik ging gisteren kijken; wat een goede serie. Na sopranos en the wire vind ik deze vooralsnog erg goed. Gelukkig hebben we de apple tv en heb ik meteen af 2 en 3 gekeken :)

 2. Ja cool hè!I kan niet wachten tot seizoen 2.

 3. Lukt niet op de i-pad?!

 4. probleem weer registeren en al die vervelende boel

 5. ik keek ook altijd mijn favoriete series op die site, maar sinds gisteren 24-07-2015 krijg ik elke keer de melding ” goodbye”
  ik weet niet wat dat inhoudt maat ik weet wel dat ik er van baal want ik keek daar al mijn series op..
  iemand misschien nog meer dit probleem?
  of is er misschien wat op mijn laptop mis?

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021