|

In de Cosmopolitan,Disney en dubbele longtransplantatie

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen, een paar dagen naar Frankrijk, veel etentjes, heel druk met werk en daarnaast sta ik deze maand in de Cosmopolitan waar ik vertel over mijn dubbele longtransplantatie en het hebben van een eigen bedrijf. Ik zit nu in trein vanuit Amersfoort waar ik net bij mijn ouders gegeten heb na een drukke dag School voor Politie Leiderschap in Apeldoorn. Kijk mee naar de selectie foto’s van afgelopen weken die ik deze keer voor jullie heb samengesteld!

danielle-smit-airmagazineEen dagje ‘New Ambition Day’, waar ik als klant zakelijke klant door de ING was uitgenodigd in het Beatrix Theater in Utrecht. Een dag vol interessante sprekers en workshops ieder met een eigen bedrijf, en tussendoor kon je genieten van een heerlijk lunchbuffet , diverse drankjes en snacks waar mee rondgelopen werd. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastisch georganiseerd evenement was.

Deze tas kwam ik tegen bij de Bershka, ik was direct verliefd en heb hem meegenomen…

Ook dit shirtje kon ik niet laten liggen, ben gek op deze super vrolijke zomerkleur!

Een paar dagen naar Disneyland Paris! Super gezellig gehad en als je goed op deze foto kijkt zie je mijn moeder ergens ijverig met haar fototoestel in haar hand staan…

Bij de Hema een aantal zakelijke inkopen gedaan….

Het verjaardagsdiner op mijn moeders verjaardag. Om een impressie te krijgen zal ik hierna de foto’s van het meerdere gangen diner laten zien. We aten bij restaurant ‘Het Diner’ in Amersfoort, heerlijk!!

dnsmit-production-longenHet voorgerecht: gamba’s en zwaardvis.

dnsmit-airmagazineEen heerlijke risotto…

Het hoofdgerecht: Lam met asperges.

life-in-a-frame-airmagazineTot slot een prachtig opgemaakt chocolade dessert.

longtransplantatie-cosmoEnnnn daar is hij dan hoor, mijn artikel met foto in de Cosmopolitan. Hij ligt deze maand in de winkel, en voor de mensen die dat nog niet zijn: word donor!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 16 2012. Filed under My life in a frame, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “In de Cosmopolitan,Disney en dubbele longtransplantatie”

 1. Anja stam en Petra Hissink

  Hoi Danielle, Petra en ik zijn meer dan trots op je, n.a.v. Cosmo.
  Stoere foto! Complimenten voor alles.
  Groeten Anja en Petra

 2. Weer leuk geschreven, volgende artikel iets over mijn feestje thuis? ( jij kwam toch ook ??!)
  X

 3. heeeel leuk, en natuurlijk ontzettend stoer dat je zo in de cosmo staat!

  de foodpics zien er strak (en lekker) uit!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021