|

Luxe strandhuisjes op Kijkduin

Slapen op het strand? Uitgebreid tafelen op je eigen veranda met uitzicht op de Noordzee? Tot ver na zonsondergang borrelen op je privé-strand? Vanaf volgend voorjaar is het allemaal mogelijk op het strand van Kijkduin. Vanaf 1 april 2016 zijn er 20 strandhuisjes te huren voor het hele gezin. En niet zomaar huisjes, maar luxe hippe mini-villa’s die van alle gemakken zijn voorzien.

luxe-strandhuis-kijkduin

Fijnste medicijn tegen hooikoorts

Voel je je de hele zomer ziek van de hooikoorts en verlang je naar het strand? Je kunt vanaf april 2016 een van de luxe strandhuisjes huren op het Zuiderstrand van Kijkduin. Twintig  mini-villa’s, met  wel 12 meter afstand tussen de huisjes, zullen er voor de verwende geplaatst worden ,waardoor het privacy-gevoel optimaal is.

 Mini-villa’s

De kleine villa’s zijn niet alleen mooi vormgegeven, ze zijn ook duurzaam. De huisjes hebben alles wat je van een vakantiehuis verwacht. Een woonkamer met grote tafel en zithoek, een open keuken met alle benodigdheden, waaronder een espressomachine, een mooie badkamer en een veranda met een fantastisch panoramisch uitzicht op de Noordzee. Daarbij heeft elk strandhuis een flatscreen tv, verwarming, een picknicktafel op het strand, strandbedden, gratis Wi-Fi en zonnepanelen voor de stroomvoorziening.

Nu al reserveren

De strandhuisjes bieden plaats aan vijf personen per huisje en zijn van 1 april tot en met 31 oktober te huur. Dat duurt nog even,maar je kunt nu al reserveren. Maar zijn nu al te reserveren. De huisjes komen ten zuiden van de boulevard van Kijkduin te staan. Voor twee volwassenen met twee a drie kinderen zijn de strandhuisjes te huur vanaf 300 euro voor een midweek. Deze prijzen variëren in het hoogseizoen, tijdens vakanties of met weekendboekingen. De huisjes voor een periode van maximaal drie weken te huren.

www.kijkduinstrandhuisjes.nl

Posted by on augustus 13 2015. Filed under aiR uit, travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021