|

Pumps proppen en dan Bali

airmagazine-on-air

Overmorgen zit, maak daar maar “lig” van,  ik aan het strand in Bali. Sanur om precies te zijn. Nou goed, eigenlijk overmorgen, want Bali ligt niet bepaald om de hoek. Zon, zee, strand, lekker eten, maar tot die tijd jongens…

Bali-inpakkenMoet de koffer ingepakt worden.

Want jawel, ik geef het hier gewoon toe: ik was zo’n kluns die haar koffer propvol inpakte met van alles en nog wat om uiteindelijk toch elke dag dat katoenen jurkje aan te trekken. Want ik kan u ook alvast zeggen: een satijnen jurkje werkt niet bij een temperatuur van 30+ graden.

Ik was er toen van overtuigd dat ik echt alle groene jurkjes nodig had, want die ene groen was toch net iets anders dan die andere groen.  En voor de zekerheid propte ik mijn koffer ook nog maar eens vol met, je weet het nooit, met 3 paar pumps.

Pumps! In Indonesië! In een land waar je al zweetvoeten krijgt als je gewoon stilzit. Geen enkel inlegkruisje in je zooltje helpt daarbij. En oh accessoires, ook. Honderden haarclipjes, want bij elk jurkje hoorde natuurlijk weer een ander clipje.

des-road-to-baliGelukkig ben ook ik volwassen geworden. Inmiddels doe ik city trips met hoogstens 2 of 3 outfitjes, waarvan veel combi kleding (een vestje, een blousje, laagjes he menschen), en natuurlijk een Adidas trainingsbroek want dat is echt een musthave (knelt niet, lekker in het vliegtuig, en je blijft toch een beetje streetfashion-achtig.

Nu doe ik dus geen enkele moeite om mijn koffer 3 dagen van te voren in te pakken. Want ja, ook dat deed ik, om vervolgens elke avond mijn tandenborsten te zoeken in het toilettasje, die natuurlijk helemaal onderin zat.

Ik ga dus naar Bali en neem mee: 3 jurkjes, een jumpsuit, shorts en 3 t shirtjes. En toch maar een haarband. Je weet maar nooit.

Posted by on maart 21 2011. Filed under Des on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021