|

De beste foodspots in Barcelona

Ga je voor een citytrip naar Barcelona? Bezoek dan deze adresjes voor de lekkerste taartjes, chocolade of een fijn diner.

Bubo
Prachtig ingerichte patisserie met net zo prachtig gemaakte heerlijkheden. Drink er een kopje koffie aan de bar met een gebakje en neem macarons mee naar huis!
bubo.es

 

 

 

 

 

Santa Catharina
Dit is een van mijn lievelingsadresjes, ik kreeg de tip van een local. Vers van de markt eten in een modern en relaxed restaurant. De kaart is uitgebreid en niet duur. En ze houden uitstekend rekening met je eet wensen.
cuinessantacaterina.com

El llavor des origens
Kruising tussen en restaurant en een moderne tapasbar. De uitgebreide kaart laat veel gerechten zien met informatie over de ingrediënten en de regio waar het gerecht uit komt. Het personeel is vriendelijk en helpt je met je keuze als je een voedselallergie hebt.
lallavordelsorigens.com

La Colmena
In deze winkel heeft de tijd stilgestaan lijkt het.  Koop er heerlijke gebakjes of meringues.
Plaça de l’Angel

La Campana F. Mira Miralles
Deze ijszaak is favoriet onder de toeristen. Het is niet gek dat deze winkel, geopend in de twintiger jaren, nog steeds bestaat, het ijs is er verukkelijk!
Carrer de Princesa.

Posted by on augustus 16 2010. Filed under Food. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021