|

Tommy ‘s christmas party

Als freelance designer is het altijd een beetje schipperen om al je opdrachtgevers tevreden te houden, maar rond de feestdagen word je hiervoor dubbel en dwars beloond. Niet alleen zeul ik meerdere banketstaven, chocoladeletters en kerstkadootjes mee naar huis. De Christmas parties liggen ook voor het oprapen.hilfiger-Tommy-25th-airmagazine-anniversaryJe moet er alleen wel wat voor over hebben. Tuurlijk is het weer een fijn excuus om meerdere outfits bij elkaar te shoppen. Maar het blijft een aanslag op je schoonheidsslaapjes en je tere voetjes, als je 2 parties achter elkaar op een doordeweekse dag hebt.

Hilfiger-25th-airmagazine-anniversaryAfgelopen week was het weer zover! Na een te korte nacht, vanwege mijn eerste feestje, vervolgd door een semi-normale werkdag, toverde we onze werkplek om in een beautysalon, waar het dringen voor de spiegel was met stijltangen en nepwimpers. The Tommy-Christmas-Party is nl dé aangewezen gelegenheid om compleet uit je plaatje te gaan met je outfit. Let wel, het moet zeker geen verkleedpartijtje gaan worden. ‘Glamorous’ is het keyword!

De sneeuwstorm trotserend, onze hairdo beschermend met die toch al te kleine clutch-bag, arriveerde we voor het diner in de over de top uitgedosde Silo op het Westergasterrein. Tientalle prachtig aangeklede ronde tafels, heel veel lichtjes, champagne en live muziek zorgden ervoor dat iedereen weer snel opgewarmd was en onze voeten nog even rust kregen.Glennis Grace-hilfiger-party-airmagazineOnze buikjes volgegeten was het tijd om aan het echte serieuze feesten te beginnen. Omdat Tommy dit jaar 25 jaar bestaat was er flink uitgepakt. We werden getrakteerd op de Top 10 van alle medewerkers, live gezongen door oa Glennis Grace en Daniël Boissevain. Met als- backing vocal- de enige echte Sarina van the Voice of Holland. Het echte toetje kwam echter pas daarna, speciaal voor deze avond was Chaka Khan inclusief haar hysterische gouden-glitter-tot-over-de-knie-laarzen ingevlogen. Mijn hemel, wat heeft die vrouw een strot!Hilfiger-25th-airmagazine-Chaka Khan-anniversaryTommy feestjes zijn altijd amazing. Tot in de late uurtjes wordt er doorgedanst. En als je er dan nog geen genoeg van hebt, stap je in de taxi richting de afterparty voor een afzakkertje of toch nog maar een dansje.

Jammer jammer jammer, dat the Men himself alleen maar zijn appearance maakte op de videowall. Hoe kan je nou je eigen 25th B’day Party missen!?!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 21 2010. Filed under Real life, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Tommy ‘s christmas party”

  1. Hi Tommy Girl,

    had natuurlijk al een detailed version of the story gehad….toch prettig even wat beeldmateriaal erbij te hebben. Looks fabulous!!

    Grz M’elle

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid