|

Ontbijten met Piet Paris

Op dinsdag 24 januari zal in design department store Options de lancering plaatsvinden van een nieuw tableware collectie met de naam ‘Girl Talk’.  De collectie is een samenwerking tussen de bekende mode illustrator Piet Paris en table top label Jansen + co.

Wereldberoemde mode- illustrator
In de afgelopen twintig jaar heeft Piet Paris een beresterke reputatie opgebouwd in de mode-industrie, in alle grote nationale en internationale bladen is zijn werk te zien geweest. Maar ook grote mode bedrijven als Saks Fifth Avenue en Viktor & Rolf weten de mode illustrator te vinden, zijn grafische illustraties zijn opvallend mooi, elegant en trekken de aandacht. Helemaal niet zo gek dus dat hij en Anouk Jansen van Jansen + co, een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van eigenwijze en originele table ware, graag de handen ineen sloegen.

Dezelfde liefde
Piet en Anouk delen de liefde voor mode en design. Deze gedeelde passie vormde het startpunt voor ‘Girl Talk’, een collectie tafel- en servieswaren geheel in Piet Paris stijl en helemaal passend bij het merk Jansen + co. De collectie wordt in klein warenhuis Options ( Juist ja, waar we  al over schreven in ons artikel over hotel The Exchange) in Amsterdam gepresenteerd tijdens een high tea en bestaat uit kleurrijke compacte setjes serviesgoed en textielwaren die de show zullen stelen aan de ontbijttafel.

Posted by on januari 24 2012. Filed under Food, Food news, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021