|

Modemeisje Tamara brengt glamour naar Rotterdam

Modemeisjes met een missie dame Tamara Elbaz zette 12 mei een spetterend Silk event neer in Rotterdam. Het Westelijk Handelsterrein was voor de luxebeurs omgetoverd tot een ontmoetingsplek vol glamour. Daarnaast waren er modeshows van  de Belgische ontwerper Stephan Badal en Emporio Armani.

silk-event-rotterdamHet evenement was alleen op uitnodiging toegankelijk en Airmagazine was ook uitgenodigd. Binnen was het een drukte van jewelste, het hele Westelijk Handelsterrein was overvol. Verschillende bedrijven, veelal uit de regio lichtten  hun exclusieve producten toe. Er waren custom cupcakes, design airconditioning (allergie vriendelijk!) en de tassen van Rysto bewonderen. Vooral op de begane grond, rondom de catwalk was het dringen. Wij wisten de talloze blackberrys en iphones te omzeilen om een fotoserie voor je te maken waardoor je de stijlvolle, cleane outfits van Armani kan zien en de spanning in het publiek  om het juiste plaatje te schieten kunt voelen.

Tamara presenteerde met  de twee andere Modemeisjes met een Missie Maria Tailor, Josh Veldhuizen het geheel en als afsluiting brachten zij hun hit Girls on a mission, geschreven door Gordon, ten gehore. Na een avond vol shows, bijpraten, netwerken, prachtig uitgedoste mensen kijken ontstond er een ware run op de goedgevulde goodiebags en  vroegen wij van Airmagazine ons af wanneer Silk weer voor wat glamour in Rotterdam gaat zorgen.

model-silkevent-2011-elbaz silk-event-tamarakopie

-airsilkevent-2011-elbaz

-airmagazine-elbaz-silk-event-2011kopie

elbaz-silk-event-2011kopie

airmagazine- event-modemeisjes

tamara-elbaz-organiseert-eventBinnenkort interviewen wij Tamara trouwens voor Airmagazine over haar voedselintolerantie. Heb jij een vraag voor haar? Mail ons op redactie@airmagazine.nl!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 13 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...