|

Spiked Cycles; hippe elektrische fietsen voor meiden

Met je vriendinnen meefietsen naar school, naar de uni fietsen zonder hijgend aan te komen en aan aan je ventolin te gaan hangen of snel door hartje centrum zonder astma aanval. De fietsen van Spiked cycles zijn hip, zelf te customizen en ideaal als je Cf  of een andere longaandoening hebt.

elektrische-fiets-designFietsen zonder moeite met Spiked Cycle
Als je last van je longen hebt weet je wel dat fietsen heel veel moeite kan kosten. Praten en fietsen is lastig, met een groep naar school fietsen of  je kind achterop nemen is bijna niet te doen. Spiked Cycle heeft hele coole fietsen die je zelf kunt samenstellen en die , jawel, elektrisch zijn. De motor  van de Spiked Cycle werkt alleen als je zelf trapt, dus het valt niet op dat je een elektrische fiets onder je bevallige billetjes hebt zitten.  Maar het gaat wayyyyy better dan wanneer je met je paarse hoofd je vrienden probeert bij te houden met 2 km per uur.
fietsen-astma-cf
elektrische-fiets-hip-astma
Customize je eigen Spiked Cycle fiets
De Spiked Cycle kun je helemaal naar eigen wens samen te stellen. Wil je een poederroze damesfiets met van die lekker retro beige banden en bagagedrager voor zodat je je erna uit kan leven met een fietsmand met bloemen voor je schoolboeken  of ga je voor een knalgroene zonder fietsen-astma-cfspatborden die op je good old crossfiets lijkt, je kunt kiezen wat je wilt. De fietsen zijn te koop vanaf € 2.400,-.

Spiked Cycle elektrische fiets kopen en bezorgen
Heb je jouw ideale fiets gekozen en besteld? Als jouw fiets klaar is, wordt hij door Fietsdistributie op afspraak bij jou thuis afgeleverd. Daar wordt hij rijklaar gemaakt door het plaatsen van de accu, monteren van de pedalen, afstellen van de zadelhoogte en eventueel bevestigen van voordrager en accessoires. Mocht je fiets na een tè omstuimig ritje kroeg- huis een fietsenmaker nodig hebben, dan kan dat via de  reparatie-aan-huis-service van FietsNed. Deze service is gratis in het eerste jaar en kan optioneel worden verlengd. Je koopt je fiets online op de Spiked Cycles site.

gele-fiets-elektrisch-cf-copd

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juni 4 2013. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Spiked Cycles; hippe elektrische fietsen voor meiden”

 1. Hoi Fleur,
  Prachtig artikel over Spiked Cycles en hartstikke leuk dat jullie aandacht besteden aan onze fiets. Het is echter niet een fiets speciaal voor meiden!
  Wij hebben heel veel mannen en jongens die hun fiets een heel stoer uiterlijk geven door via onze website hun eigen fiets te stylen door frame, kleur, type etc. te kiezen. Kortom het is een fiets die voor iedereen die van een stijlvol ontwerp houdt en snel, zonder last van tegenwind en onbezweet wil fietsen!
  Merijn Zondag, Spiked Cycles

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

 • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
 • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
 • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
 • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
 • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
 • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
 • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...