|

De lekkerste hamburgers bij Burger Club

Donderdag 5 maart was Airmagazine uitgenodigd om de verschillende hamburgers van Rotterdams nieuwste burgerzaak Burger Club  te proeven.

Hippe hamburgers in Rotterdam

Hamburgers proeven in het hippe Rotterdam, onze middag voelde als een feestje. De eigenaren van Burgerclub, Luis en Nanet Ruiz openden kortgeleden dit fijne restaurant en schotelden ons een lekkere slide voor.

burger-club-interieur-flyers-airmagazine-kl

De nieuwe klassieker; Wagyu vlees op je burger

Ik kreeg drie kleine hamburgers op een rij voorgeschoteld, waaronder de Mrij burger, dat staat voor Maas, Rijn- en IJsselvee. Sappig vlees met een lekkere bite. Dan hamburger nummer twee, wat persoonlijk mijn favoriet was gemaakt met Wagyu vlees. Dit rundvlees komt oorspronkelijk uit Japan, van hele speciale koeien. Ze worden gemasseerd en krijgen klassieke muziek te horen. Serieus! Het vlees is gemarmerd en dat maakt het  super mals en smaakvol. Dan als derde de Iberico hamburger, dat is vlees afkomstig van een Spaanse varkenssoort. Doordat deze varkens lekker buiten rondlopen en worden gevoed met noten, krijgt het vlees een eigen volle smaak.

slide-burger-club-rotterdam-airmagazine-kl

Van cheeseburger tot kindermenu bij Burger Club

Bij Burger Club kun je voor bijv. een Juicy Jack of cheese burger van Mrij, Iberico of Wagyu gaan, maar als je geen keuze kunt maken kan je ook kiezen voor een slider. Dan krijg je een plankje met de  drie burgers in mini-formaat, dat hebben wij ook gekregen, omdat wij natuurlijk alle burgers mochten testen om onze mening er over te kunnen geven. Voor kinderen staan er speciale burgers op het menu, maar natuurlijk is er nog veel meer keuze. Van hamburger tot salade en van Coca-Cola tot Gin&Tonic. Kortom, ik ben enthousiast!

burger-club-rotterdam-gevel

Adres en prijzen Burger Club

Het was super lekker, het restaurant heeft een gezellige sfeer, en de mensen zijn aardig. Ik raad het zeker aan om een keertje naar de Burger Club te gaan en daar te smikkelen van een burger. De Burger Club is geopend van maandag tm vrijdag van 15:00 tot 22:30 en is te vinden aan de Nieuwe Binnenweg 139-a  . De prijzen varieren van €7, 50 voor een classic burger van Mrij vlees tot €19,- voor een Wagyu BBQ burger.

Tekst: Sannesophie van Ruitenburg
Beeld : Rachelle de Leeuw

Posted by on maart 7 2015. Filed under Events, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021