|

Hooikoorts tip: Flirt met de buurman

Het hooikoorts seizoen is volop aan de gang. Je hebt meer last van je andere allergieën, je keel doet pijn, je ogen zijn branderig en de zakdoeken zijn niet aan te slepen. Verder ben je te moe om uit bed te komen en tel je de dagen tot de herfst. Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik een berg tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

heg-laten-doen-hooikoortsLaat een ander je heg knippen en je gras maaien en kruip zelf lekker met een cocktail en je favo magazines op de bank. Hoe fijn je je groene tuin ook vindt , dit soort karweitjes zijn niet goed voor je als je last van hooikoorts hebt! Koekje erbij?

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juni 5 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021