|

What’s in my bag….Raf

whats in my bag-airmagazine-pennyleen
Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft!
Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt? En je merkt aan de tas of iemand heel netjes en georganiseerd is of juist niet.

tas-met-astma-medicijnenWhat’s in my bag: Raf, student Engelse  taal en cultuur.

De tas heb ik ooit bij de V&D gekocht tijdens het Prijzencircus. Ik droeg altijd een schoudertas, met als gevolg dat ik na een dag rondlopen altijd last van mijn schouders had. Omdat het een vrij grote tas is, heb ik altijd veel bij me; Hieronder: Rosebud lippenzalf, Orbit kaneel kauwgom en mijn dagboekje.
Mijn portemonnee is al een klein handtasje op zich. Ik heb er dan ook van alles in zitten, van mijn paspoort (ja die past er in) tot videotheekpasje. Ik neem als ik op stap ga ook wel eens alleen mijn portemonnee mee, mijn astma medicijnen passen er zelfs in.  Verder vond ik in mijn tas.

Twee mp3 spelers (voor als de ene batterij leeg gaat)

Abn amro calculator

Twee pakjes Marlboro menthol

Wisp wegwerp tandenborsteltjes

Astma medicijnen (salbutamol dus)

Listerine strips

my-bag-airmagazine-telefoon

airmagazine-bag-astma-agendaIk ben echt verslaafd aan mijn BlackBerry … Ik val dan ook regelmatig in slaap met dat ding in mijn hand… Mijn mp3-speler heb ik ook altijd bij me! Ik moet altijd een muziekje op hebben; in de trein, als ik fiets, zelfs als ik boodschappen doe. Mijn salbutamol heb ik ook altijd in mijn tas zitten. Het komt vooral vaak voor dat ik na een fietstocht met tegenwind last krijg van mijn longen en dan snel een pufje neem. Ik neem ze altijd mee, waar ik ook heen ga. You never know! Heel dubbel dus, maar ondanks mijn astma rook ik. Menthol sigaretjes. Een hele slechte gewoonte, ik weet het…

Verder heb ik altijd mijn agenda bij me. De roll on parfum van Juicy Couture heb ik bij de Sephora in New York gekocht. Er was daar een hele stand met allemaal merken parfum in travel-size. Heel handig! Het neemt geen ruimte in beslag, is niet zwaar en het is ook nog eens zuinig. En nog een foto van mijn Juicy  parfum met de lipstain van Tokidoki en een spiegeltje.

Vind je dat jij de volgende What’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas.

Posted by on maart 31 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “What’s in my bag….Raf”

  1. wat een cute parfumpje! Ik droom nog over een trip naar NYC. :(

  2. Nou ik ook! En het lijkt momenteel of iedereen naar New York gaat, daardoor wil ik er nog liever heen.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021