|

Must White Edition in de Laurenskerk

Locatie: de Sint Laurenskerk in Rotterdam. Line-up: goede dj’s. Versnaperingen: drank en snacks. Weer: broeierig. Sfeer: geweldig! Dit is in het kort de Must White Edition van 3 juli 2015.

must-white-danseres

Must dresscode: White

Wit, wit, witter dan wit. Dat was de dresscode van één van de leukste feestjes van het jaar. En laat ik nou werkelijk niks volledig wits in mijn kast hebben hangen. Reden voor een nieuw jurkje dus! En wat ik me nog herinner van het vorige Must-feest in het Kurhaus word je wel geacht om een beetje op chic te gaan. Dat was echter niet helemaal het geval. Als je maar wit aan had dan werd je binnen gelaten. Iedereen was daarom wel heel verschillend gekleed; van Ibiza-stijl tot gala en van driekwartbroeken en slippers tot mini-jurkjes met hoge Jimmy Choos.

Champagne, cocktails en Chanel

Must richt zich op een wat ouder doelgroep, dus niet de tieners die in de kroeg willen hangen, maar echt de 30-plusser die houdt van een goede dj en een avondje gezien worden op de dansvloer. Heerlijk; je niet de oudste voelen op een feestje. Dat de doelgroep niet meer studeert en meer te besteden heeft dan het gemiddelde uitgaanspubliek merk je ook wel aan de drankjes die je kunt krijgen; cocktails of een schaal ijs met een fles champagne. De dj’s speelde goede afwisselende beats, gemixt met bekende 90’s-hits en de live zangeres zweepte met de danseressen het publiek op totdat bijna iedereen stond te swingen.

must-laurenskerk

Bijzondere lokaties voor een feestje

Het feit dat iedereen in het wit gekleed was zorgde voor een speciaal effect, ook omdat de dansende massa zo mooi afstak tegen het prachtige decor. Must staat erom bekend feesten op spraakmakende lokaties te geven. Zo waren we een tijd geleden in het mooie Kurhaus, was er een party in de iconische Van Nelle fabriek en was voor de Must White Edition de prachtige Laurenskerk aan de beurt.

Heb je zin in een feestje waarvoor je je mooiste outfit uit de kast kunt toveren,  je je dansmoves kunt laten zien en je niet de oudste van het feestje bent? Dan is een Must-event zeker wat voor jou!

Posted by on juli 22 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021