|

De vijf leukste Valentijnscadeaus om zelf te maken

Airmagazine zette vijf ideeën voor zelf te maken cadeaus op een rij die garant staan voor een originele Valentijnsdag!

Origineel en eigen

Wat je ook van Valentijnsdag vindt, het is altijd fijn om je liefje (eens extra) te laten weten dat je blij met hem bent. En hoe kan dat beter dan door iets te geven dat recht uit je eigen handen komt?Air zette vijf ideeën voor zelfmaak cadeaus op een rij. Kun je je man op een bijzonder persoonlijke manier verrassen. Op Valentijnsdag, of op een andere dag. Mag je zelf weten.

52x waarom je van hem houdt

Neem een kaartspel, een perforator en een lint, touwtje of ijzerdraadje. Maak in iedere kaart vlakbij de rand een gaatje, in iedere kaart op ongeveer dezelfde plek. Schrijf op een joker iets als ’52 dingen die ik zou leuk aan je vind’. Een andere joker laat je blanco. Op iedere ‘gewone’ kaart schrijf je wat je zo leuk vindt aan je lover. Of wat je zo leuk vindt aan jullie relatie. Zijn alle kaarten vol? Leg ze op een stapel, met bovenop en onderop een joker. Rijg je lint, touwtje of ijzerdraad door de gaten. Nu heb je een lief kaartenboekje!

airmagazine-valenitjnsdag

Liefde gaat door de …   

Waar gebleken: liefde gaat door de maag. Zeker als je wederhelft last van voedselallergie heeft is lekker en veilig eten altijd een feestje. Duik de keuken in en maak het lekkerste gerecht ooit voor je lieverd. Bijvoorbeeld een hartvormige pizza, hartjeskoekjes of zoute pretzels in de vorm van Cupido pijlen. En daarna gezellig samen opeten natuurlijk.

airmagazine-valenitjnsdag

Een pot vol liefde

Wil je op alle mogelijke manieren ‘ik hou van jou’ zeggen? Neem ontelbaar veel briefjes, en schrijf op ieder briefje een variatie. Vouw of rol alle briefjes op en stop ze in een mooie pot. De komende weken kan hij steeds een briefje openvouwen en genieten van jouw originele, unieke lievigheid.

airmagazine-valenitjnsdag

 Niet-cheesy armbandjes

Je houdt niet van de standaard ‘stelletjes-sieraden’, maar je vindt het idee erachter stiekem toch erg leuk? Koop voor jullie alle twee een leren armband, en laat in de binnenkant een romantische tekst of jullie namen drukken.

airmagazine-valenitjnsdag

Schrijf een brief

Omdat een zorgvuldig opgestelde brief hem vaak dieper raakt dan een vluchtig ‘je bent lief’ of een snel digitaal berichtje. Pak een mooi vel papier en je beste pen, en schrijf op wat je voor je geliefde voelt. Het hoeft echt niet lang en al helemaal niet perfect te zijn. Het gaat erom dat je de ander een kijkje in je hart geeft.

Veel geluk in de liefde!

Posted by on februari 10 2015. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid