|

Elise Kim show op de AFW

Wij interviewden haar al, maar 26 januari was het dan eindelijk zover… De nieuwe collectie van Elise Kim werd op de Amsterdam Fashion Week getoond, wij waren erbij!

Frontrow
Donderdag avond presenteerde Grazia Elise Kim op de Amsterdam Fashion Week 2012. De show was aan het begin van de avond en front row zaten vooral veel bekende modemensen, onder andere Hilmar Mulder, Mariana Verkerk, Claudia Straatmans, Anouk Smulders, Tom Sebastian, Peggy Vrijens en Sabrina Meijer (van afterdrk) waren te vinden.

De collectie Elise Kim
De show was eigenlijk in drieën te verdelen, het begon met een veel wit, een erg dromerig collectie met elegante jurkjes, pakjes en wollige mohair jassen. Langzaam kwamen er steeds meer blauwe accenten in de collectie waarna er helemaal blauwe stukken met soms subtiele prints geshowd werden. Uiteindelijk kwamen hier steeds meer zwarte accenten op van vooral leer en volgde er totaal zwarte stukken met af en toe een rood accent. Hoewel de kleuren minder zacht werden bleven de stoffen wel elegant en soepel wat voor een enorm vrouwelijke collectie zorgde.

Vrouwelijk en elegant
De show was in zijn totaal elegant, vrouwelijk, zacht, sereen en soms zelfs een beetje lief. Elise Kim gebruikte veel verschillende materialen bij elkaar, maar alles zag er toch uit als een collectie.

Wij laten je alvast de eerste foto ‘s zien!

airmagazine-afw

Posted by on januari 27 2012. Filed under Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021