|

What’s in my bag;Sanne

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie
Lezeressen gunnen ons regelmatig een blik in hun tas en vertellen wat ze allemaal bij zich hebben en waarom. Van een etui met studs tot ventolin en van iPhone5 tot visitekaartjes, jij kunt hier op Airmagazine meekijken. Of je eigen foto’s naar ons mailen! What’s in your bag?

What’s in my bag: Sanne van der Wijst, schrijfster voor Airmagazine.

What’s in my bag

Als ik iets ècht wil hebben, zal ik het zonder nadenken in mijn winkelmandje gooien en na afloop spijt hebben dat ik niet gewacht heb op de uitverkoop. Deze tas is het bijna-levende voorbeeld van mijn persoonlijke groei: geduld hebben! Wat een feest was het toen ik bij toeval zag dat hij voor €5,00 aan een haakje hing. Alsof ze op me had gewacht. Sindsdien herkennen mensen me aan de knalgele band om mijn schouder: nonchalant en ook gekleed. Er kan niet teveel in en dat is voor een rommelkont als ik een uitkomst.

Controlefreak meets chaoot

Geloof me, het kan. Ik ben er zo één van. Een te groot boek in je tas proppen, geleend bij de bieb, samen met mijn standaard 2-pack Fisherman’s Friend (de blauwe!) en een strip paracetamol. Dan ook nog mijn roze agenda èn je ziet mij minimaal 20x per dag rot zoeken naar die ene pen die altijd onderop ligt. Juist. Altijd leuk wanneer ik mijn versleten HTC uit het hartstikke leuke Monki- hoesje probeer te halen en ondertussen mijn sleutels in het slot van de deur probeer te krijgen. De sleutelbos waar uiteraard teveel sleutels aanhangen. En die akelige bonus-kaart die altijd in de weg zit.

Custo Barcelona boekje van de AFW

Een pen en mijn agenda: uit de goodie bag van Custo Barcelona tijdens de Amsterdam Fashion Week. Mijn agenda zit altijd bomvol met mijn werkdiensten, afspraken en verjaardagen. Titels van boeken die ik wil lezen, mooie muziek die ik toevallig hoor en evenementen waar ik graag bij wil zijn. Zucht. Er zit maar 24 uur in een dag. Als ik daar toch wat aan zou kunnen veranderen …

Mijn vaste lasten

Een portemonnee van Sascha (uiteraard met bloemetjes), mijn bril van Eyes& More en mijn I-pod in supertrendy hoesje van de Hema. Het is waar: ik ben een verzamelaar en geen fashion addict. Ik koop wat ik leuk vind, vaak op het moment dat ik het zie. Ik heb geen idee welke horloge ‘in’ is, ik zweer bij knooparmbandjes uit verre landen en grote oorbellen. Zo heb ik ooit een armbandje gekregen van vriendinnetje Inge, toen ik voor een half jaar naar Laos vertrok. Of ik heb hem om, of hij zit in mijn tas. Er hangt een olifantje aan: geluk. Aan mijn nek bungelt iedere dag een kettinkje met een koperkleurige Boeddha en een blauw beschermengeltje. Nou, ik loop niet snel in zeven sloten tegelijk!

Davidoff Cool Water

Een flesje Davidoff Cool Water, een pakje Fisherman’s Friend en een potje tijgerbalsem. Voor mij niet te missen. Geleerd in Zuidoost-Azië, alles met tijgerbalsem. Hoofdpijn? Een ‘likje’ op je slapen en je voelt de druk afnemen. Bij benauwdheid even wat balsem op je borst smeren en hé: ik kan weer rustig ademhalen. Handig toch?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 4 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021