|

Gosh BB, CC en blusher zonder parfum

Airmagazine was 13 augustus zo gelukkig om de nieuwe herfstcollectie van Gosh alvast uit te mogen proberen. Wij Air- girls zijn dol op Gosh,want parabeen- en parfumvrij, makkelijk te verkrijgen, betaalbaar en van goede kwaliteit.

bb-skin-perfecting-kit-airmagazine

airmagazine-parfumvrije-gosh-look

Sneak peek nieuwe Gosh collectie 2013

Fijne blusher, waterproof mascara en lekkere hapjes, veel fijner kan een middag niet worden.  De make-up artist van Gosh, Sidsel, was overgevlogen om ons bij te praten en te demonstreren hoe de nieuwe looks deze herfst aangebracht kunnen worden, daarna mochten we zelf met de producten spelen. Het kwam er vooral op neer  dat we met onze oren gespitst zaten te smeren, want hoe kun je nou van al die fijne producten afblijven?

Shape als Kim Kardashian

Nieuw in het Gosh- assortiment is de BB Skin Perfecting Kit. In dit fijne doosje zitten twee tinten concealer en een fijne highlighter die je bijvoorbeeld op je jukbeenderen aan kunt brengen. Of over Quattro Eye Shadow,  de geweldige blauwe metallic oogschaduw voor nog meer glans.

parfumvrije-makeup-airmagazine

Perfecte huid met CC Cream

Als je een perfect poppen huidje wil is de CC Cream, zonder parabenen en parfum erg fijn. Je ziet er in een keer gezond uit met een mooie glow. Zelf ben ik een trouwe Clinique bb- cream gebruikster, maar de afgelopen week is de CC cream van Gosh mijn favoriet.

natural-blush-doll-goshFrosted lak en fijne blush

De Gosh herfstcollectie bevat verder o.a. de lekker gepigmenteerde en parfumvrije natural blush,  de waterproof Velvet Touch Eye Liner, mascara zonder parfum en mooie nagellakjes. Kan glitterlak soms wat kinderachtig of goedkoop ogen, met de frosted lakjes van Gosh heb je daar geen last van. Vooral de Frosted Gold (02) en Frosted Purple (03) zijn erg mooi en niet te flashy, je kunt ze gemakkelijk gebruiken om je herfstgarderobe net dat beetje extra te geven.

De nieuwe Gosh collectie, met prijzen tussen de € 7,29 en € 11,49 ligt in middels in verschillende Kruidvat filialen.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 20 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Gosh BB, CC en blusher zonder parfum”

  1. Oehhh, leuk! Ben benieuwd naar die cc cream!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021